به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدصادق ضیائی با بیان اینکه دوره جدید جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی با صدور احکام جدید و معرفی دبیر و رؤسای کمیسیونها از ۱۵ آبان ماه سال جاری آغاز شد، گفت: در این جلسه سیاستها و خط مشی ها از سوی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبیین و رهنمودهای لازم ابلاغ شد.
ضیائی ادامه داد: دوره جدید جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی با سه هیأت ممیزه گروههای «الف»، «ب» و «ج» تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه نخستین جلسه بررسی پرونده های اعضای هیأت علمی در دوره جدید جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۹ آبان ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۱۴۴ پرونده مربی به استادیار، ۲۶ پرونده استادیار به دانشیاری و ۲ پرونده دانشیاری به استادی مصوب شد.
رئیس مرکز امور هیأتهای ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در جلسه ۱۳ آذرماه سال جاری همچنین ۲۴۷ پرونده مربی به استادیار، ۳۰ پرونده استادیاری به دانشیاری و یک پرونده دانشیاری به استادی به تصویب اعضا رسید.
ضیائی با تأکید بر اینکه سعی داریم به طور مستمر و منظم جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی را برگزار کنیم، خاطرنشان کرد: ۵۷ پرونده مربی به استادیاری، ۱۳ پرونده استادیاری به دانشیاری و ۳ پرونده دانشیاری به استادی در جلسه ۹ بهمن ماه و ۱۶ پرونده استادیاری به دانشیاری و ۲ پرونده دانشیاری به استادی در ۱۶ بهمن ماه سال جاری مصوب شد.
وی به تعداد بالای پروندههای تصویب شده مربی به استادیاری اشاره و تصریح کرد: پرونده های مربی به استادیاری، پروندههایی هستند که براساس آییننامه ارتقاء اعضاء هیأت علمی، باید ضمن دریافت تأییدیه صلاحیت عمومی با تأیید دو مقاله علمی و پژوهشی فرآیند ارتقاء آنان در کمیسیون تخصصی در صحن ممیزه مطرح شود.
ضیائی ادامه داد: مرکز امور هیأت های ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی کلیه مستندات را حدود یک هفته قبل برای تمامی اعضا ایمیل می کند و اعضای حاضر در جلسات ممیزه با اشراف کامل نسبت به محتوای پرونده ها در جلسات حضور دارند.
رئیس مرکز امور هیأتهای ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: هر پرونده در مقطع استادیاری به دانشیاری و دانشیاری به استادی توسط رئیس کمیسیون مربوطه در صحن ممیزه توضیح داده میشود و پس از دریافت نظرات و سؤالات اعضای ممیزه و پاسخ رئیس کمیسیون به سؤالات و ابهامات مطرح شده با سیستم های الکترونیکی رأیگیری و در صورت احراز اکثریت آرا پرونده مصوب میشود.
وی با بیان اینکه برای یکسان سازی رسیدگی به پرونده ها کمیسیون های هفت گانه تشکیل شده و سه رئیس کمیسیون «الف»، «ب» و «ج» موضوعه در هر جلسه کمیسیون تخصصی حضور دارند، گفت: به غیر از این سه عضو ثابت، سایر اعضا با تخصصهای متنوع حوزه رسیدگی کمیسیون مربوطه توسط رئیس کمیسیون معرفی و رئیس دانشگاه آزا داسلامی احکام را تأیید و صادر میکنند.
ضیائی ادامه داد: علاوه بر این افراد در پرونده های تبدیل استادیاری به دانشیاری حداقل دو ذیفن با مرتبه دانشیاری و یک ذیفن با مرتبه استادی به جلسه دعوت می شوند. همچنین درخصوص پروندههای ارتقاء دانشیاری به استادی دو ذیفن با مرتبه استادی و یک ذیفن با مرتبه دانشیاری به جلسه کمیسیون دعوت می شوند.
نظر شما