سید هادی خاضعی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: مردابها و مسیلها، اراضی بستر و حریم رودخانهها، برکههای طبیعی، «مصوب سال ۱۳۷۹ اراضی» در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از وزارت نیرو و به تبع آن شرکت آب منطقهای بوده و متعلق به انفال محسوب میشوند.
خاضعی پور با اشاره به اینکه حفاظت از بستر و حریم رودخانهها در مدیریت سیلاب مؤثر است، بیان کرد: تصرف بستر رودخانهها آسیبهای جبران ناپذیری به محیط زیست وارد میکند.
خاضعی پور تاکید کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی نمیتوانند نسبت به آن اراضی ادعای مالکیت کرده و یا در آنها تصرف «تجاوز» غیرمجاز کنند.
وی افزود: در همین راستا با متصرفین مطابق قانون برخورد اعمال خواهد شد.
رئیس اداره امور آب شهرستانهای کهگیلویه و لنده ضمن اشاره به اهمیت آزاد سازی بستر رودخانهها جهت جلوگیری از زمین خواری و کاهش سیلاب افزود: با توجه به مسئولیت ذاتی خود برای مقابله جدی با متصرفین به بستر و حریم رودخانهها بایستی علیرغم مشکلات و موانع موجود آزاد سازی ها را بطور جدی در دستور کار قرار دهیم.
وی همچنین آب را از منابع ملی و بستر و حریم رودخانهها را جز اموال عمومی خواند و گفت: از جنبه تخصصی و به لحاظ مهندسی رودخانه تجاوز به بستر رودخانهها ریسک وقوع سیلاب را افزایش و آن را به نقاطی هدایت میکند که در گذشته مورد هدف رودخانه نبوده است.
خاضعی پور گفت: همچنین چندین طرح از جمله طرح تعادل بخشی منابع آب را در شهرستان عملیاتی کردیم.
نظر شما