عباس کلانتری در حاشیه مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اگر بتوانیم هر دو سال یکبار این مسابقات را در سطح ملی برگزار کنیم، بدون تردید دانش آموزان از پایه تقویت میشوند و شاهد بالندگی و بالفعل شدن استعدادهای بالقوه آنها خواهیم بود.
وی گفت: بسیاری از دانشجویان با استعداد به دلیل نبود چنین رویدادهایی به بالندگی نرسیده اند از اینرو اگر هر از چندگاهی توانایی دانش آموزان در معرض آزمایش قرار گیرد، جرأت و جسارت آنها بیشتر شده و در آینده شاهد اختراعات و ابتکاراتی خواهیم بود که می تواند کشور را در حل بحران های ناشی از تحریم ها در مشکلات یاری کند.
کلانتری عنوان کرد: البته باید توجه کرد که دانش آموزان بعد از این رویدادها نباید رها شوند و باید مورد حمایت قرار گیرند از اینرو باید مرجع یا سازمانی باشد که این افراد به آنجا مراجعه کرده، ایده و نوآوری خود را تکمیل کرده و رشد دهند و آن را به محصول کاربردی تبدیل کنند.
رئیس دانشگاه یزد ادامه داد: درست است که این افراد نخبه نیستند و صاحبان ایده و نوآور هستند اما مرکز نوآوری داخل پارکهای علم و فناوری باید محل پرورش ایده و اندیشه های این افراد باشند و سپس در مراکز رشد پارک علم و فناوری مراحل ترقی و ارتقا را طی کنند و به شرکت های دانش بنیان تبدیل شوند.
کلانتری افزود: البته تبدیل شدن به شرکت های دانش بنیان و طی شدن مسیر رشد در پارک علم و فناوری هرگز از مسئولیت سایر دستگاه ها برای حمایت از این دانش آموزان نخواهد کاست و آموزش و پرورش، دانشگاه ها، استانداری و معاونت علمی ریاست جمهوری در سطح کلان باید حمایت لازم را به عمل آورند.
نظر شما