به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آئین گرامیداشت سالروز چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری، روز دزفول که با حضور مردم و مسئولان در حسینیه ثارالله برگزار شد، اظهار کرد: چهارم خرداد یادآور حماسهها و ایثارگریهای مردمی است که با صبر و استقامت خود اثبات کردند و آنچه که بر سلاح و تجهیزات نظامی برتری دارد ایمان راسخ، صبر و استقامت است.
وی با بیان اینکه چهارم خرداد فرصت مغتنمی برای بازنگری و بازخوانی مؤلفه مقاومت و پایداری است، تصریح کرد: مقابله با ظلم و تعدی در فطرت و ضمیر همه انسانها وجود دارد، هرچند برخی مردم در مقابل تجاوز و اشغالگری کم میآورند و از اینچنین اتفاقات در تاریخ کم ندیدهایم.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه مردم دزفول تربیت شده علما و پرورش یافته مکتب تاسوعا و عاشورای حسینی بودند، عنوان کرد: در طول دوران دفاع مقدس ۱۹ هزار واحد مسکونی، تجاری، فرهنگی و مذهبی در دزفول بین ۲۰ درصد تا ۱۰۰ درصد بر اثر موشک باران و بمباران دشمن بعثی تخریب شدند و در این میان برخی منازل تا سه بار تخریب اما دوباره بازسازی شدند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه مردم دزفول هزینههای سنگینی را برای مقاومت و پایداری دادند، افزود: زن و مرد، پیر و جوان و همه تمام قامت در مقابل دشمن ایستادند، دزفول زیر موشک باران پایگاهی برای پشتیبانی جبهه بود و نماز جمعههای دزفول به امامت آیت الله قاضی دزفولی زیر بمباران و موشک باران دشمن هر هفته برپا بود و تعطیل نمیشد.
وی بیان کرد: ما در جنگ نظامی با اخلاص و ایمان توانستیم با دست خالی ماشین عظیم جنگی دشمن را متوقف و نابود کنیم و امروزه جای این اخلاصها در جنگ نرم خالی است.
امام جمعه دزفول به بیان نقش مؤثر آیت الله مجدالدین قاضی دزفولی امام جمعه فقید دزفول در هدایت و تربیت رزمندگان و مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: بعد از رحلت آیت الله قاضی، بیت ایشان خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی شرفیاب شدند و ایشان در باب خصوصیات آیت الله قاضی دزفولی فرمودند: از نظر خستگی ناپذیری، استقامت و شجاعت مثل ایشان نمیشناسم و ندیدهام. شخصیت ایشان در حقیقت احیا کننده خوزستان و حافظ بقای دزفول و خوزستان بود و اگر آیت الله قاضی دزفولی نبودند مردم دزفول در حملات موشکی به احتمال زیاد آن مقاومت و پایداری را نشان نمیدادند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی تاکید کرد: باید این مقاومت و پایداریها بازخوانی شود تا الگو و نقشه راه ما برای فتح خرمشهرهای دیگر شود چرا که فتح خرمشهر نتیجه ایستادگی و مقاومت بود.
وی، جهاد تبیین و روایتگری صحیح و حقیقی را رمز موفقیت و پیروزی برشمرد و ضمن قدردانی از دستاندرکاران این همایش، گفت: باید به منظور تبیین چنین مناسبتهایی به جنبه شعاری و محتوایی این برنامهها به صورت ویژه توجه شود.
نظر شما