به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده پیش از ظهر شنبه در جلسه مشترک با راهیار منطقهای بنیاد هدایت شمالغرب کشور در سخنانی اظهار کرد: ارتقای شبکه امامت برای جامعه پردازی و تمدن سازی در مکانهایی به نام مساجد با محوریت روحانیون صورت میگیرد.
وی بر نقش آفرینی تمدنی مساجد در جامعه تاکید کرد و گفت: برای احیای نقش مساجد در جامعه باید امامان محله در دورههای آموزشی مرتبط توانمند شده و سپس غنا بخشی محتوایی و تغییر نگرش نسبت به محوریت بخشی به مساجد به عنوان کانون امور اجتماعی و نیز کنشگری امام مساجد انجام شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل توجه به حوزه بانوان در راستای تقویت فعالیت مساجد را مهم عنوان کرد و گفت: ایجاد کانون در مسجد برای بانوان یا فعال کردن کانون موجود و نیز راهبری و سپردن برخی از امور مساجد به دست بانوان در تقویت فعالیت مساجد و نیز نفوذ این فعالیتها به محیط خانه توسط بانوان بسیار تأثیرگذار بوده و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام جعفرزاده دریافت نتیجه مطلوب از برنامهها را منوط به مطالعه دقیق و نیازسنجی فرهنگی جامعه عنوان کرد و گفت: اجرای مهرواره های مختلف برای اثرگذاری بیشتر باید قبل از اجرا مور مطالعه دقیق قرار گرفته و با شفافیت کامل به استانها ابلاغ شود در غیر این صورت شبکه تبلیغی و اعتبار فرهنگی سازمان از بین میرود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در پایان تاکید کرد: برای اجرای طرحها و برنامههای فرهنگی باید توجیه رؤسای شهرستانها و راهیاران استانها در دستورکار قرار گرفته و در راستای جذب مخاطبین مشوقهایی طراحی شود.
نظر شما