به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فربد عبادی فرد آذر با اعلام این خبر افزود: آموزش عالی به خودی خود در زندگی انسان دگرگونی مثبت ایجاد می کند؛ حال اگر ما در نظام آموزش عالی کشور در این دگرگونی مثبت، نقش داشته باشیم، خواه نا خواه دانشجویان خارجی، بهترین سفیران فرهنگی برای جمهوری اسلامی ایران خواهند شد.
وی با بیان اینکه جذب دانشجوی خارجی موجب ارتقا جایگاه بین المللی و منطقه ای جمهوری اسلامی ایران می شود، افزود: با این هدف در سال گذشته اولین دانشجوی خارجی پژوهش محور دکترای تخصصی در رشته «سیاستگذاری در نظام سلامت» از کشور عراق در مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران جذب شد.
رئیس مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مراحل پذیرش چهار دانشجوی خارجی پژوهش محور دکترای تخصصی جدید نیز در رشته های «اقتصاد سلامت» و «مدیریت بهداشت و درمان» در حال انجام است.
وی یادآور شد: دانشجویان پژوهش محور علاوه بر دوره های آموزشی روش تحقیق، در برخی کلاس های درس دانشجویان دکتری تخصصی آموزشی نیز شرکت می کنند تا بعد از فارغ التحصیلی بهترین اثربخشی را در کشورهای خود داشته باشند.
عبادی فرد آذر با بیان اینکه چهار عضو هیات علمی در مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت دارند، افزود: با توجه به نیاز های آموزشی و پژوهشی دانشجویان، از اساتید سایر دانشکده ها نیز کمک گرفته می شود.
مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اولین جشنواره بین المللی سازی در زمینه تسهیل فرآیند جذب دانشجویان در مقطع دکترای تخصصی پژوهش محور رتبه برتر را کسب کرد.
این مرکز از سال ۱۳۹۵ در حوزههای گوناگون مرتبط با ارتقاء سلامت ازجمله گستره وسیعی از موضوعات مرتبط با سیاستگذاری سلامت تا ارتقاء سلامت روان جامعه، آموزش بهداشت به منظور ارتقاء سطح سلامت عمومی و تلاش در راستای ارتقاء سبک زندگی سالم با محوریت بهبود کیفیت زندگی و بهزیستی جسمانی و روانشناختی فعالیت دارد و مطالعات تحقیقاتی و پژوهش های علمی متعدد، حمایت علمی و مالی از پژوهشگران این حوزه و برگزاری کارگاههای آموزشی از فعالیتهای این مرکز هستند.
نظر شما