۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۰

معاون گردشگری مطرح کرد؛

نیاز به ایجاد کارگاه گردشگری در کل کشور

نیاز به ایجاد کارگاه گردشگری در کل کشور

معاون گردشگری کشور گفت: برای تحقق احکام حوزه گردشگری در لایحه برنامه هفتم توسعه و در نهایت رشد این حوزه نیاز است به نوعی کشور به کارگاه رونق و توسعه صنعت گردشگری تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌اصغر شالبافیان در نشست با مهدی سلیمی رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور که با هدف امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در محل سازمان مذکور تشکیل شد، گفت: لزوم ارتباط بیشتر با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور سبب شکل‌گیری تفاهم‌نامه همکاری مشترک شده است.

وی با بیان اینکه پیشبرد تفاهم‌نامه‌های پیشین با سایر نهادهای فرابخشی تأثیرگذار در حوزه گردشگری و نیز تقویت تعاملات لازم لازمه شکوفایی صنعت گردشگری کشور است، افزود: با توجه به اقدامات اخیر برای ورود احکام مؤثر حوزه گردشگری در برنامه هفتم توسعه نیاز است با ورود و تشریک مساعی تمامی دستگاه‌های دولتی تأثیرگذار در این حوزه کل کشور به کارگاه توسعه گردشگری تبدیل شود.

شالبافیان پیرو امضای تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت گردشگری و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تاکید کرد: اهتمام به موضوع سرمایه‌گذاری در گردشگری، تعامل با شهرداری‌های سراسر کشور به منظور صدور مجوزهای مورد نیاز و معرفی ظرفیت‌های موجود در حوزه گردشگری، بررسی وضعیت عوارض تغییر کاربری‌ها، ساماندهی روستاهای هدف گردشگری و مواردی از این دست که پیش از این نیز با اقداماتی شایسته همراه بوده است، می‌تواند گسترش یابد.

معاون گردشگری همچنین ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر را نیز ابزاری قوی برای ایجاد تعاملات مورد نیاز میان حوزه گردشگری و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور عنوان کرد و گفت: نقش دهیاری‌ها در توسعه گردشگری داخلی بسیار حائز اهمیت است.

وی در ادامه از رتبه‌بندی شهرداری‌های فعال و مؤثر در حوزه فعالیت‌های گردشگری خبر داد و تاکید کرد این اقدام در دست برنامه‌ریزی قرار گرفته است.

شالبافیان در پایان از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها خواست راهکارها و برنامه‌های توسعه گردشگری را با همه ادارات‌کل معاونت گردشگری در موضوعات مربوطه پیگیری کنند.

خلاء‌های قانونی در حوزه گردشگری شناسایی می‌شود

همچنین در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک، مهدی سلیمی رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز گفت: نیاز است خلاء‌ها و اشکالات قانونی در حوزه صدور دستورالعمل‌ها و ضوابط در شهرداری‌ها در حوزه گردشگری شناسایی و به سرعت برطرف شود.

وی افزود: پیشنهاد می‌شود تعداد ۱۵ الی ۲۰ شهرداری به صورت پایلوت توسط وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جهت کمک‌های اعتباری به توسعه گردشگری شهرها معرفی و همچنین نقاط و مکان‌های مهم گردشگری در شهرها و روستاها به صورت منتخب به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها معرفی شوند.

بنا به گفته سلیمی، پیرو تفاهم‌نامه مشترک منعقد شده نیاز است حوزه‌های مشترک همکاری دو طرف به صورت مرحله به مرحله احصا و اقدام شوند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: گردشگری می‌تواند همانند کریدوری ارتباط دهیاری‌ها با جاذبه‌ها و ظرفیت‌های روستاها را فراهم آورد.

وی همچنین در ادامه سخنان خود پیشنهاد کرد پروژه‌های دارای پتانسیل سرمایه‌گذاری برای چند شهرداری منتخب در کشور معرفی و اعلام شود تا با ایجاد رقابت میان آنها نتایج مطلوب‌تری در اجرای طرح‌های مذکور حاصل شود.

سلیمی نسبت به اعمال زمان‌بندی دقیق و برنامه‌ریزی منسجم شهرداری‌ها جهت اجرای طرح‌های اولویت‌دار گردشگری در سطح شهرها تاکید کرد.

از این پس بر مبنای عقد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها همکاری، تبادل نظر و تشریک مساعی به منظور برنامه‌ریزی، راهبری و نظارت بر مجموعه اقدامات مشترک جهت ارتقای شاخص‌های حوزه گردشگری در شهرها و روستا محقق خواهد شد.

کد خبر 5826504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha