به گزارش خبرگزاری مهر، وحید موسی پور در این زمینه اظهار کرد: زمانی که محصولی تولید میشود، درصورتی که مشمول استاندارد اجباری باشد، باید نشان استاندارد را اخذ کند و مدت اعتبار پروانه استاندارد ۳ سال است که به دو صورت تشویقی و اجباری میباشد.
وی افزود: علاوه بر نظارت روزانه بر کیفیت تولیدات توسط مسئولین کنترل کیفیت مستقر در واحدهای تولیدی، در طول سال، ۴ بار بازرسی توسط کارشناسان استاندارد انجام میگیرد بطوری که در صورت عدم رعایت الزامات، نسبت به تعلیق، و درنهایت ابطال پروانه و یا طرح پرونده در کمیسیون ماده ۴۲ اقدام میشود.
موسی پور گفت: واردات کالاهایی که مشمول استانداردهای اجباری هستند نیز همانند محصولات تولیدی داخلی، مورد آزمون و بررسی انطباق با استاندارد مربوطه قرار میگیرند و در خصوص محصولات صادراتی، تلاش بر این است تا با بررسی کیفیت محصولات صادراتی، علاوه بر کمک به افزایش میزان صادرات محصولات، از مرجوع شدن کالاهای صادراتی جلوگیری شود.
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: آذربایجان غربی به دلیل هم مرزی با سه کشور و دارا بودن تنها دروازه زمینی کشور به اروپا، دارای موقعیت استراتژیک است و تسهیل و تسریع در صادرات و واردات کالا از گمرکات استان جزو اولویتهای عملکردی اداره کل است، بطوری که با اقدامات صورت گرفته در طی دو سال گذشته متوسط زمان پاسخگویی به پرونده وارداتی به استان به حدود ۲ روز رسیده است و پروندههای صادراتی کمتر از یک روز است.
وی افزود: استان از لحاظ تولید محصولات کشاورزی و تعداد سردخانههای استاندارد، جزو استانهای برتر کشور است و کمک به واحدهای تولیدی در حوزه صنایع تبدیلی استان جهت کاهش هدر رفت محصولات کشاورزی و همچنین افزایش کیفیت محصولات تولیدی، از اقدامات اساسی اداره کل استاندارد استان برشمرد.
موسی پور گفت: نقش مطالبه گری مردم در بهبود عملکرد اداره کل استاندارد در استان بسیار مهم است و موارد مرتبط با استاندارد از طریق سامانه مردم دار ۱۵۱۷ و یا شماره پیامک ۱۰۰۰۱۵۱۷ با این اداره کل مطرح شود.
نظر شما