به گزارش خبرنگار مهر، شیدا اکار بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای نظارت بر مدیریت بهینه پسماندهای صنعتی، لجنهای جمع آوری شده از تصفیه خانه فاضلاب دو شرکت صنعتی شهریار بعد از ثبت درخواست انتقال پسماندها توسط شرکت و تأیید نهایی آن در سامانه جامع محیط زیست با حضور کارشناسان این اداره، ٩١ تن پسماند صنعتی در شش مرحله بارگیری و به مرکز امحای مجاز منتقل شد.
وی تاکید کرد: مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه بر اساس ماده ٧ قانون مدیریت پسماند، بر عهده تولید کننده آنها خواهد بود و مطابق تبصره همین ماده مدیریت اجرایی میتواند تمام یا بخشی از عملیات مربوط به جمع آوری، جداسازی و دفع پسماند را به اشخاص حقیقی و حقوقی مورد تأیید سازمان محیط زیست و دارای مجوز فعالیت واگذار کند لذا هر گونه نقل و انتقال پسماندهای صنعتی و ویژه باید در سامانه جامع محیط زیست به نشانی emp.ir ثبت و به تأیید سازمان محیط زیست برسد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شهریار یادآور شد: پسماندهای صنعتی پسماندهای ناشی از فعالیتهای صنعتی و شامل موادی هستند که در فرآیند تولید بی مصرف شده اند از جمله این مواد میتوان به روغنها، حلالها، پسماندهای فلزی، مواد شیمیایی، لجنهای صنعتی و.. اشاره کرد که میتوانند جامد، نیمه جامد و مایع باشند.
اکار با اشاره به اثرات سو زیست محیطی این پسماندها، خاطرنشان کرد: این زبالهها قادر به آلودگی منابع آبی، و موجب آلودگی خاک و هوا نیز میشوند و باید بطور اصولی و دقیق مدیریت شوند.
نظر شما