محمد مروج الاحکامی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری رویداد جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در اصفهان اظهار داشت: این امر منجر به گردهمایی شرکتهای دانش بنیان، سرمایهگذاران، دانشمندان، اساتید دانشگاه و شهرکهای علمی و تحقیقاتی خواهد شد که در نتیجه شبکهسازی ایجاد خواهد شد که میتواند منجر به حل مسائل و مشکلات علمی شود.
وی افزود: اصفهان نسبت به دیگر استانها دارای بالاترین ظرفیت علمی و اقتصادی در کشور است چرا که در این استان شهرک علمی تحقیقاتی، دانشگاههای برتر و صنایع مختلفی مانند صنایع فولادی، پالایش نفت، صنایع دفاعی و دیگر صنایع وجود دارد.
مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان ادامه داد: از طرفی شرکتهای دانش بنیان و نوآور زیادی هستند که اینها همه دلیل خوبی است که اصفهان بتواند مکان خوبی برای برگزاری این رویداد باشد.
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب به توسعه علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان، خاطرنشان کرد: این امر با معرفی ظرفیتهای موجود در کشور و همچنین گردهمایی همه ظرفیتهای کنار هم در بازههای زمانی مختلف محقق خواهد شد.
مروج الاحکامی با تأکید بر اینکه جایزه مصطفی مسیر توسعه و زیرساخت اصفهان در کشور را پایه گذاری میکند، افزود: برگزاری این رویداد بین کشورهای اسلامی و دانشجویان دانشمندان مسلمان اتفاق مطلوبی است و موجب میشود این شرکت کنندگان تعاملات بین المللی بین خود همچنین کشورهای خود داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه انتخاب بنیاد نخبگان اصفهان در برگزاری این رویداد انتخاب درستی بود، گفت: قاعدتاً زمانی که از فرهیختگان، دانشمندان و اساتید حوزههای مختلف به خصوص هوش مصنوعی صحبت میشود یکی از شاخصههایی که در هر کشوری وجود دارد، مجموعهای است که از دل دانشگاه یا از دل نخبگان آن کشور بیرون میآید، بنابراین بنیاد نخبگان در کشور محوریت و انتخاب مناسبی برای برگزاری این رویداد و دعوت از مهمانان به شمار میرود.
وی اظهار داشت: مسئولان ارگانها و سازمانها و صنایع باید هم با رویکرد درآمد ارزی و هم با رویکرد اقتصادی همچنین رویکرد تمدن سازی به این رویداد نگاه کنند.
مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان افزود: برگزاری چنین جشنواره و رویدادهایی در شناساندن یک شهر و آمدن پروژههای مختلف و اتفاقات مختلفی که میتواند درآمدها و برکات مختلفی برای آن شهر داشته باشد، مؤثر خواهد بود.
نظر شما