۵ مهر ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور:

زیرساخت های مرز رازی به سمت درآمدزایی پیش برود

زیرساخت های مرز رازی به سمت درآمدزایی پیش برود

ارومیه- معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: زیرساخت‌های ایجاد شده در مرز رازی باید به سمت درآمدزایی برای کشور پیش برود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شهرکی عصر چهارشنبه در این جلسه بررسی مشکلات پایانه شهید درستی خوی در پایانه مسافربری اظهار کرد: نگاه سازمان به توسعه زیرساخت‌های گردشگری است و ایران نیز به لحاظ گردشگری نسبت به کشور ترکیه غنی‌تر است و لذا زیرساخت‌های ایجاد شده در مرز رازی باید به سمت درآمدزایی برای کشور پیش برود.

وی افزود: ارتقا زیرساخت‌های لجستیکی در حال انجام است و نیز حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی مورد توجه است.

شهرکی گفت: تقاضا برای افزایش قیمت بلیط باید به صورت کارشناسی افزایش یابد و در این خصوص نباید هیجانی عمل کرد، توسعه ناوگان در کنار نوسازی و واردات خودرو باید با سرعت اجرایی شود.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور بیان کرد: برای اربعین مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس با تخصیص ۳۰ میلیارد ریال برای هر اتوبوس داده شد که با وجود سهمیه ۵۵ دستگاه آذربایجان‌غربی اما متأسفانه هیچ درخواستی از طرف شرکت‌ها صورت نگرفت.

وی تصریح کرد: موافق درخواست نماینده مردم شهرستان خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی جهت تخصیص ۵۰۰ دستگاه خودروی سواری سمند با اختصاص ۲ میلبارد ریال وام برای نوسازی و توسعه ناوگان تاکسی بین المللی خوی هستیم.

نماینده مردم شهرستان‌های خوی و چایپاره نیز در این جلسه گفت: آذربایجان غربی به دلیل وجود پایانه‌های مرزی متعدد به عنوان نگین اقتصاد مرزی کشور شناخته می‌شود.

عادل نجف‌زاده گفت: در مرز رازی متوسط ۷ الی ۸ هزار نفر تردد می‌کنند که در واقع نوعی ارزبری است، ۲۴ ساعته شدن مرز رازی باتوجه به اینکه امنیت ایجاد کرده است اما اگر زیرساخت‌ها فراهم شود.

نماینده مردم شهرستان‌های خوی و چایپاره تصریح کرد: در تلاش هستیم مرز رازی را از شاخص مسافری به شاخص و مزیت ترانزیتی تبدیل کنیم. اگر دولت سیزدهم از هم‌پیوندی تجاری با همسایگان و تحقق ۳۰ میلیارد دلار با کشور ترکیه را بیان می‌کند قطعاً مرز رازی این توان را برای محقق کردن تجارت ۳۰ میلیارد دلاری دارد.

وی اضافه کرد: بخشی از ناوگان حمل و نقل کشور فرسوده است و این برای تردد طولانی خودروهای ترانزیتی از مرز بازرگان مطلوب نیست و نیز تأخیر یک دقیقه‌ای در ترانزیت هزینه جبران ناپذیری به کشور وارد می‌کند.

نجف زاده گفت: تسهیلات از بانکی برای شرکت‌های مسافربری، یکسان‌سازی قیمت بلیت، فعال کردن برخط از خواسته‌های شرکت مسافری مستقر در ترمینال شهید درستی است. باتوجه به ورود روزانه ۸ هزار مسافر و نیز بروز مشکلات حمل مسافر زیبنده مردم شهرستان خوی نیست.

کد خبر 5897152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha