به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در نشست با مدیرعامل و مدیران یک شرکت فولادی در هرمزگان که با حضور حسام مقدمعلی معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه فولاد هرمزگان همواره در کنار مردم بوده و در کنار برنامههای تولید و توسعه برای تکریم نیروی انسانی نیز برنامهریزی میکند و همین امر باعث شده تا مجموعه فولاد در تحقق برنامههایش موفق باشد.
وی با تاکید بر لزوم تحویل معادن به صنایع، افزود: معادن مربوط به فولاد باید در اختیار خودتان باشد، چرا که مدیریتهای جزیرهای در بخشهای مختلف زنجیره و نوسانات موجود به تولید ضربه میزند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان عنوانکرد: اخیراً فولاد خوزستان در اکتشافات معدنی ورود کرده، از این رو انتظار داریم فولاد هرمزگان نیز به این مساله ورود پیدا کند.
وی با بیان اینکه انرژی و سنگ آهن، ۲ نهاده اصلی تولید فولاد است، گفت: در راستای تثبیت تأمین انرژی به خصوص گاز، ۷۸ ساختار گازی در استان شناسایی شده که از این بین ۱۰ ساختار به گاز قطعی رسیده است.
دوستی، تنوع بخشی به تولید محصولات فولادی را یکی ضرورتهای صنعت استان دانست و اضافه کرد: لازم است فولاد هرمزگان در خطوط تولید جدیدی که راهاندازی میکند به سمت تولید گریدهای مورد نیاز کشتیسازی حرکت کند.
استاندار هرمزگان تصریحکرد: با توجه به محدودیتهای انرژی موجود در کشور باید به سمت استفاده از قراضهها در صنعت فولاد نیز حرکت کنیم، چرا که مجوز اسکراپ در هرمزگان اخذ شده است.
وی با بیان اینکه سالانه ۲.۵ میلیارد دلار کشتی برای اسکراپ وجود دارد، گفت: در صورت ورود فولاد هرمزگان به این صنعت، آمادگی داریم پیگیریهای لازم برای اخذ مجوزهای جذب نیروی کار و مجوزهای زیست محیطی را انجام دهیم.
دوستی با اشاره به راهبرد تأسیس هنرستانهای جوار صنعتی نیز گفت: علاقهمند هستم که قیومیت این هنرستانها برعهده فولاد هرمزگان قرار گیرد تا حضور دانشآموزان در صنعت تسهیل شود.
وی با اشاره به ایجاد پلتفرم دوخت، خاطرنشانکرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۱ هزار دست لباس توسط صنایع سفارش داده شده که موجب به فعالشدن خوشههای خدماتی در کنار خوشههای صنعتی شده است.
دوستی در پایان از بخشهای مختلف و طرحهای توسعهای فولاد هرمزگان و مجتمع آهکسازی این مجموعه بازدید و در حاشیه این بازدیدها یک اصله نهال به رسم یادبود، غرس کرد.
نظر شما