سرهنگ فرزاد اکبری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نیروی انتظامی به واسطه وظایف خود در کم کردن حجم جرایم در اقدامات پیشگیرانه از طریق برخورد ایجابی رأفت به خرج داده اما در کنار اقدامات ایجابی به منظور کنترل مجرمین و اراذل و اوباش رویکردهای سلبی در قالب طرح مقابلهای را دنبال کرده است.
وی با تاکید بر اینکه معتادین متجاهر بخش اعظمی از تخلفات در جامعه را رقم میزنند، افزود: استان کرمانشاه سه هزار و ۵۰۰ معتاد دارد که بسیار آمار قابل توجهی است اما در برخورد و جمع آوری آنها به منظور ساماندهی هر جا و هر زمان که دستگاههای مربوطه پای کار بودند آمار تخلفات کاهشی بوده است.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه مطرح تصریح کرد: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ معتاد در کرمانشاه جمع آوری شده و در کمپهای موجود در حال بازپروری هستند اما مشکل امروز ما در کارگروههای ساماندهی معتادین برای برنامهریزی درست و دقیق برای بعد از بازپروری معتادین است.
اکبری ادامه داد: معتادینی که به منظور ساماندهی جمع آوری میشوند بعد از گذراندن دورههای ترک اعتیاد و مهارت آموزی مجدداً در جامعه رها شده در صورتی که این افراد پس از دورههای بازپروری باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند تا به حالت اول بازگشت نداشته باشند.
وی با بیان اینکه ساماندهی معتادین در جامعه نیازمند کمک، حمایت و همراهی تمامی دستگاهها دارد، خاطرنشان کرد: تنها همراهی دستگاهها کاهش آمار معتادین در جامعه میشود که این امر نیز با برنامهریزی منسجم، راهکارهای علمی، زیر ساخت و اعتبار میسر خواهد بود.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه عمده سرقتها به واسطه معتادین متجاهر انجام میگیرد، مطرح کرد: در حوزه مواد مخدر طی ۶ ماه گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ نفر معتاد دستگیر شدند و به واسطه ظرفیت کمپهای در اختیار نیرو انتظامی در روند ساماندهی قرار میگیرند.
اکبری در پایان بیان کرد: در ۶ ماه گذشته چهار هزار و ۷۰۰ نفر سارق در حین وقوع سرقت و ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در خرده فروشی مواد مخدر نیز سه هزار و ۵۰ نفر توسط نیروهای انتظامی دستگیر شدهاند.
نظر شما