حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به عروسکهای بومی گفت: هم اکنون در تلاش هستیم تا مجموعه عروسکهای بومی و محلی را احیا کنیم؛ چراکه بیش از دوهزار نوع عروسک منطقهای و محلهای متناسب با بافتهای منطقهای، بومی عشایری، بلوچی، سیستانی، آذری، لری در گویشهای مختلفی داریم که همه اینها را در حال احیا هستیم.
وی ادامه داد: این موضوع مبنی بر اینکه به یک عروسک ملی دست یابیم، در دستور کارمان قرار دارد اما باید این نکته را لحاظ کنیم که امروز شرایط زیست کودکان و نوجوانان مان تغییر کرده است و باید سعی کنیم بر اساس نیازهای آنها پیش برویم.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امروز بیشترین سرمایه گذاری را روی پویانمایی بچه زرنگ به عنوان نماد کودک ایرانی انجام دادهایم.
وی افزود: در عین حال که گذشته را نفی نمیکنیم اما برای بحث دارا و سارا بازنگریهایی داریم، منتها بر این باور هستیم که اگر میخواهیم محصولی را معرفی کنیم این محصول باید همراه با یک زنجیره و پیوست منظم باشد. یعنی کتاب آن را منتشر کنیم، به تولید فیلم و پویانمایی آن بپردازیم و در نهایت اینکه کودک و نوجوان ما با آن زیست کنند. امروز احیای عروسکهای بومی در دستور کارمان قرار دارد.
علامتی گفت: برای پویانمایی بچه زرنگ چهارصد نوع محصول اعم از لوازم التحریر، بازی رایانهای و بازی موبایلی، سرویس خواب، وسایل بهداشتی، سرویس خواب.... اعلام کردهایم که هم اکنون بیش از ۲۰ نوع محصول آن همچون لوازم التحریر و نوشت افزار آن آماده و حتی در نمایشگاه نوشت افزار به معرض نمایش گذاشته شد.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: برای مجموعه شخصیتهای بچه زرنگ پیوستی داریم و برای تک تک این شخصیتها همچون ببر، خواهر بچه زرنگ، محیط بان محصولاتی را وارد بازار خواهیم کرد و در این خصوص با تولیدکنندگان وارد صحبت شدهایم. از این پس اتفاقات خوبی برای بچه زرنگ میافتد.
نظر شما