۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۵:۵۶

استاندار کرمانشاه:

تاخیر در راه‌اندازی خط ریلی کرمانشاه-خسروی به ضرر کشور است

تاخیر در راه‌اندازی خط ریلی کرمانشاه-خسروی به ضرر کشور است

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه نیازمند توجه ویژه در هر سه حوزه حمل و نقل هوایی، جاده‌ای و ریلی هستیم، گفت: تاخیر در راه‌اندازی خط ریلی کرمانشاه-خسروی به ضرر کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدطیب صحرایی ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس جمهور که با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور و مدیران کل استان در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نیاز استان درخواست می‌شود که سفر دوم ریاست جمهوری به کرمانشاه در زودترین فرصت در دی ماه یا بهمن ماه انجام گیرد چرا که تأخیر در این سفر برای استان باعث از دست رفتن سال مالی قبل و بعد می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر درخواست‌های ارائه شده توسط مدیران کل، افزود: در حوزه حمل و نقل که یکی از مقدمات رشد استان محسوب می‌شود نیازمند نیازمند توجه و رسیدگی در هر سه حوزه حمل و نقل هوایی، جاده‌ای و خطوط ریلی هستیم.

استاندار کرمانشاه مسئله راه آهن را از اولویت‌های مهم استان دانست و تصریح کرد: راه آهن کرمانشاه خسروی با هر روز تأخیر هم به استان کرمانشاه و هم در سطح ملی و بین المللی ضربه خواهد زد چرا که این خط ریلی عامل اتصال غرب و شرق است.

صحرایی خاطرنشان کرد: در بخش‌های جاده‌ای نیز به برکت ایام اربعین حدود ۳۰۰ کیلومتر بهسازی جاده‌ای صورت گرفت اما با این وجود همچنان برای ارتقای آن باید تلاش کرد و در صورتی که بتوانیم سیستم بزرگراهی را به آزادراه تبدیل کنیم شرایط بهتری در جاده‌های استان حاکم خواهد شد.

وی به پروژه‌های بازدید شده شامل قطار شهری و بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این ۲ مسئله مسائل مهم و اولویت‌دار شهر کرمانشاه بوده که در بخش بیمارستانی به دلیل جانمایی درست در موقعیت مکانی شهر و ارائه خدمات به حاشیه شهر به گردشگری سلامت نیز کمک خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر معضل کم آبی و بروز تنش آبی در استان کرمانشاه بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ روستا در استان کرمانشاه با تنش آبی مواجه هستند که با تکمیل پروژه گرمسیری و اجرای پروژه سردسیری به عنوان ۲ مسئله راهبردی برای امنیت پایدار غذایی، اجتماعی و سیاسی این اقلیم باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

صحرایی با تاکید بر مسائل اجتماعی و آسیب‌های آن در مناطق حاشیه شهر، اضافه کرد: استان کرمانشاه وارث یک سبک اشتباه در بودجه نویسی فرهنگ اجتماعی هستیم که در ابعاد نرم افزاری زندگی مردم بودجه بیشتر ناظر بر ابعاد سخت ماجرا است یعنی برای انجام کارهای فرهنگی مسئله بودجه همراهی بیشتری نسبت به اقدام عملیاتی یک پروژه دارد.

وی در پایان یاد آوری کرد: در صورتی که توجه به مسائل فرهنگی هم در بودجه کشور و هم در بودجه استان انجام گیرد می‌توان شاهد اقدامات بهتری در حوزه فرهنگی بود.

کد خبر 5948088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha