به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در گفتوگو با برنامه «و اما امروز» شبکه آموزش درباره سخنان خود نسبت به ورود زنان طلبه به عرصه بازیگری که در چند روز گذشته حاشیه برانگیز شد، توضیح داد.
وی در ابتدا در پاسخ به اینکه سخنانش درباره طلبه های بازیگر یک ایده صرف بوده است یا برایش برنامه ریزی داشته اند؟ بیان کرد: این بحث نه ایده بود و نه برنامه ریزی برایش انجام شده است. خانم های طلبه یک پیشنهادی در یک جمع خصوصی مطرح کردند که توانمندی هایی دارند و کارهایی هم کرده اند، فیلمنامه نوشته اند و می توانند در زمینه فیلمسازی و کارگردانی و تربیت بازیگر فعالیت کنند. نه اینکه بازیگر شوند چون بعضی تعبیر کردند که خانم های طلبه می خواهند بازیگر شوند.
خزعلی اضافه کرد: بحث، کمک در تربیت بازیگر بود. ما هم مثل همه نشست هایی که با جوانان داریم وظیفه مان این است که از توانمندی ها و استعدادهایی که جوان ها دارند، استقبال کنیم و گفتیم ما در حد توانمان کمک می کنیم. شما بروید آموزش ببینید، طبیعتاً باید با مهارت باشد، ما هم پشتیبانی می کنیم از اینکه شما آموزش ببینید. حیطه هنر، شعر و حیطه های مهارتی، استعداد می خواهد و همه اقشار از دانشجو و طلبه برای حضور در این عرصه ها باید شناسایی شوند.
وی درباره تخصص طلبه ها در تربیت بازیگر نیز بیان کرد: طلبه ها تخصصی در این زمینه ندارند اما گفتند می خواهیم وارد این عرصه شویم و یاد بگیریم ما هم گفتیم پشتیبانی و معرفی می کنیم. ما که خودمان در کار اجرایی نیستیم و دستگاه هایی که متصدی هستند آموزش می دهند.
خزعلی درباره بحث بازیگران طلبه عنوان کرد: اصلاً بحث بازیگری نبود، اینها شیطنت هایی است که همیشه وجود داشته است. طبیعت کار این است کسانی که استعداد دارند آموزش ببینند، که زمان می برد نه اینکه همین الان بشوند کارگردان.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از مریلا زارعی به عنوان یک بازیگر خانم قدردانی کرده اند درباره علاقه اش به سینما بیان کرد: من هم فیلم می بینم و هم فیلم نقد می کنم، شاید بیشتر از اینکه فیلم ببینم نقد می کنم. خیلی از فیلم هایی را که در جشنواره فجر هست به خصوص آنهایی که ارتباطی با خانواده و زن دارد، می بینیم. معتقدم در خیلی از مواردی که لازم است درباره خانم ها کار شود مشکل داریم و فیلم های ما نتوانستند این مسایل را بیان کنند.
نظر شما