۳۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۶:۱۵

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان:

۶ دوربین کنترل سرعت در محدوده تردد یوز نصب شده است

۶ دوربین کنترل سرعت در محدوده تردد یوز نصب شده است

شاهرود- مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان بابیان اینکه وزارت راه هر چه در توان داشت برای حفظ یوز انجام داد، گفت: شش دوربین کنترل سرعت در محدوده تردد یوز نصب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر عمیدی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری و آغاز طرح زمستانه به میزبانی اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه مجموعاً ۴۱ پروژه حوزه راهداری با مبلغ ۵۳۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای شاهرود و میامی در حال اجرا است، ابراز داشت: از این میزان ۲۵ پروژه در حوزه ایمنی و ۱۵ طرح پیرامون راه‌ها است.

وی ضمن بیان اینکه با توجه به نوع ترافیک عملیات اجرای پروژه‌ها باید مطابق با طرح‌ها پیش رود، افزود: نگهداری راه‌ها از اهمیت ویژه برخوردار است لذا این پروژه‌های مربوط به این حوزه‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و متوقف نمی‌شود.

وجود بالغ بر ۲ هزار کیلومتر راه در شرق استان سمنان

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه بعد از کرونا علیرغم افزایش حجم تردد برای نوروز سال جاری مسافران جاده‌ای با کاهش هشت درصدی تصادفات در شرق استان مواجه بودیم، ابراز داشت: با توجه به اعلام پلیس راه استان تصادفات فوتی در کل استان ۳۱ درصد کاهش داشت که امیدواریم این میزان به ۵۰ درصد تا پایان سال جاری برسد.

عمیدی با بیان اینکه در طرح زمستانه تعداد راه‌های حوزه تحت پوشش دو هزار و ۲۱ کیلومتر است، تصریح کرد: در شرق استان مجموعاً ۳۱۰ کیلومتر بزرگراه، ۲۱۱ کیلومتر راه اصلی، ۴۱۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار و ۱۹۰ کیلومتر راه روستایی و ۹ گردنه وجود دارد.

وی از فعالیت ۱۰ راهدارخانه در حوزه تحت پوشش شاهرود و میامی خبر داد و افزود: ماشین آلات مربوط به طرح زمستانه در این راهدارخانه‌ها مستقر و کار نمک پاشی و بازگشایی مسیرها به صورت مستمر انجام می‌شود.

وجود ۵ نقطه حادثه خیز

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه ۹۰ نیروی شرکتی و ۱۳۰ نیروی ستادی در حوزه راهداری مشغول کار هستند، ابراز داشت: تخصیص اعتبار در حوزه راهداری به صورت سازمانی، استانی و ملی است که اگر لحظه‌ای متوقف شود مخصوصاً در طرح زمستانه مشکلات عدیده برای مسافران ایجاد می‌کند.

عمیدی بابیان اینکه ۸۸۷ نقطه حادثه خیز شناسایی شده کل کشور ۷۱ نقطه در استان و پنج نقطه در شاهرود و میامی وجود دارد، ابراز داشت: کار آشکار سازی این نقاط در دستور کار راهداری قرار گرفته است و اصلاح این پنج نقطه به ۸۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

وی ضمن بیان اینکه از محل مصوبات ۱۴۰۰ پنج نقطه حادثه خیز قبلاً وجود داشت که سه نقطه آن به صورت کامل رفع شدند، افزود: یکی از این نقاط محور عباس آباد_ کاهک بود که مجموع تصادفات را به صفر رساند.

فوت ۱۴ نفر در محور شاهرود_طرود

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون مجموع روکش آسفالت به طول ۸۲ کیلومتر در حوزه تحت پوشش به انجام رسید، ابراز داشت: اجرای ۲۱ کیلومتر روکش آسفالت در دست اقدام است که با توجه به شرایط جوی ادامه کار انجام خواهد شد.

عمیدی ضمن بیان اینکه تعریض محور مجن و نگارمن، سه راهی تاش، مجن با توجه به تصادفات مکرر با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان در حال انجام است، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان سال عملیات خاکی مسیر انجام و سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ نفر در حوادث جاده‌ای محور شاهرود_ طرود جان باختند، افزود: مسیر از ابتدا به صورت راه روستایی بود و طی سالیان متمادی قسمت‌هایی از این محور به راه اصلی تبدیل شد که برای اصلاح مسیر دو گام بلند مدت و کوتاه مدت در دست پیگیری قرار گرفت.

مصوبه نصب ۵ دوربین کنترل سرعت در محور طرود

مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه برای محور طرود کمیسیون ماده ۲۳ صادر و دو دو قطعه به مبلغ ۱۵۱ میلیارد تومان از محل شرکت ساخت بابت ارتقا محور منظور شد، ابراز داشت: این یکی از پروژه‌های فعال اداره کل راهداری که هم اکنون نیز پیشرفت خوبی نیز دارد.

عمیدی بابیان اینکه به دنبال تخصیص اعتبارات لازم برای تعریض این محور هستیم، تصریح کرد: کار برای ۱۲ کیلومتر این محور در حال انجام است.

وی ضمن بیان اینکه برای ایمن سازی محور نصب پنج دوربین کنترل سرعت مصوب شد، افزود: ۳۰ میلیارد تومان برای شانه سازی محور شاهرود طرود از محل اعتبارات سازمان راهداری و ۹ میلیارد و ۲۰۰ تومان نیز از محل اعتبارات استانی برای ابنیه فنی اخذ شده است.

وزارت صمت به کمک محور طرود آمد

مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه این محور محل تردد خودروهای سنگین به سبب وجود معادن طرود نیز هست، ابراز داشت: قرار شد صنعت معدن و تجارت برای ۳۰ کیلومتر سه فاز ۱۰ کیلومتری به تعریض محور کمک کند.

عمیدی ضمن بیان اینکه پیشنهاد شد که قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام نیز در قالب مشارکتی برای تعریض و شانه سازی برای ۱۲۰ کیلومتر باقی مانده وارد عمل شود، تصریح کرد: طبق برآورد این طرح ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با اعتبارات کم راهداری پاسخگو نخواهد بود.

وی ضمن بیان اینکه محور طرود همچنان برای عبور تریلی و کامیون‌ها ممنوع است، افزود: در صورت بروز هر گونه حادثه شرکت‌های بیمه‌ای هیچ خسارتی را پرداخت نخواهند کرد.

هزینه کرد ۴۳ میلیارد تومانی وزرات راه برای نجات یوز

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اقدامات مؤثر وزارت راه پیرامون موضوع حفاظتی یوز آسیایی، ابراز داشت: طبق گفته وزارت راه هزینه کرد در این محور و محدوده تردد یوز بی سابقه بوده است.

عمیدی ضمن بیان اینکه سازمان راهداری قریب به ۴۳ میلیارد تومان هزینه قرارداد بابت موارد مطرح شده با سازمان محیط زیست متقبل شده است، تصریح کرد: وزارت راه علیرغم مشکلات در بحث کاهش سرعت تا ۹۰ کیلومتر در کمیسیون راه‌ها این محدودیت‌ها را ایجاد کرده است.

وی ضمن بیان اینکه هر کاری از وزرات راه بر می‌آمد به صرف قاطع در حال انجام است، افزود: شش دوربین با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان در محدوده نصب و ۱۰ کیلومتر روشنایی انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان بابیان اینکه طی جلسه با محیط زیست اعتبار لازم برای فنس کشی جذب و بخشی از کار انجام شده است، ابراز داشت: ۲۰ میلیارد تومان از محل مکاتبات صورت گرفته میان سازمان محیط زیست و وزارت راه و سازمان برنامه و بودجه مقرر شد به این حوزه اختصاص پیدا کند که در ادامه راه می‌طلبد تا محیط زیست پیگیری لازم را برای جذب آن انجام دهد.

کد خبر 5972868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha