به گزارش خبرگزاری مهر، حسین نورعلیوند اظهار داشت: خدمات ارائه شده به این افراد در قالب تماس تلفنی، حضوری و ارجاع از طریق تیم سیار بوده است.
وی با بیان اینکه از این شمار د ۲ هزار و ۸۴۴ مورد بصورت تماس تلفنی با خط ۱۲۳ و مابقی حضوری و ارجاع بوده ادامه داد: این خدمات که شامل پذیرش، ارایه خدمات تخصصی مشاورهای، مددکاری، حقوقی، تربیتی، فرهنگی و آموزشی در قالب تیمهای تخصصی بوده از طریق هشت مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر استان ارایه شده است.
مدیرکل بهزیستی ایلام با اشاره به ضرورت وجود مراکز اورژانس اجتماعی با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، از برنامه ریزی برای توسعه این مراکز در سراسر استان خبر داد و عنوان کرد: اکنون این مراکز در هشت شهرستان استان دایر بوده که رایزنی برای ایجاد چهار مرکز در شهرستانهای هلیلان، سیروان، چوار و بدره انجام گرفته است.
به گفته نورعلیوند، علاوه بر ارایه خدمات به مراجعان مراکز اورژانس اجتماعی، شناسایی مراکز آسیب خیز در شهرستانها و ارایه برنامههای آموزشی، آگاه سازی و همچنین شناسایی زنان و دختران آسیبب دیده و در معرض آسیب اجتماعی نیز در دست اقدام قرار دارد.
وی یادآور شد: خدمات اورژانس اجتماعی بهزیستی به صورت شبانه روزی بوده و عموم مردم در صورت مواجه با آسیبهای اجتماعی با شماره گیری ۱۲۳ در هر ساعتی از شبانه روز میتوانند از خدمات این مراکز برخوردار شوند.
مدیر کل بهزیستی ایلام خدمات ارائه شده در مراکز اورژانس اجتماعی استان را شامل حمایت از زنان آسیب دیده اجتماعی، زنان خشونت دیده، همسر آزاری، کودک آزاری، معلول آزاری، سالمند آزاری، افراد اقدام به خودکشی، کودکان کار و خیابان، مبتلایان به اختلال هویت جنسیتی، دختران در معرض آسیب و فرار از منزل برشمرد.
به گفته وی، علاوه بر این هم اکنون ۲ پایگاه خدمات اجتماعی در شهرستانهای بدره و دره شهر نیز با هدف شناسایی، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در مناطق حاشیه و کم برخوردار فعالیت دارند.
نظر شما