به گزارش خبرگزاری مهر، حمید شیرازیانی با بیان اینکه این طرحهای آموزشی با ۱۰۵ کلاس و اتاق در مناطق مختلف استان بهرهبرداری میشود ادامه داد: از این تعداد، ۹ طرح آموزشی با مشارکت و همکاری خیران مدرسه ساز استان همدان احداث شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: در راستای پیشبرد اهداف دولت سیزدهم در مورد تکمیل طرحهای آموزشی، فضاهای ورزشی، استخرهای دانش آموزی، استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی، بازسازی سرویسهای بهداشتی، آسفالت محوطه مدارس، ایزوگام و خرید تجهیزات کلاسی، هنرستانی و اداری و رفع نیاز آموزش و پرورش در ۲ سال اخیر اقدامات راه گشایی انجام شده و اعتبارات قابل توجهی تزریق شده است.
شیرازیانی اظهار کرد: چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سفر رئیس جمهور و هیأت دولت سیزدهم به استان (مردادماه سال گذشته) برای تکمیل پروژههای نیمه تمام آموزشی این اداره کل اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: در بحث مولد سازی یا فروش املاک و اموال مازاد آموزش و پرورش، بعد از پروسه فروش طی سه سال متوالی اعتباراتی که از این ناحیه تأمین شده که در شهرستان و مکان مورد نظر برای پروژههای نیمه تمام تزریق و مصرف میشود که تاکنون در این زمینه اقدامات اولیه صورت گرفته ولی نیاز به پیگیری مستمر دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان اظهار کرد: در سال گذشته حدود هزار میلیارد ریال از اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور اختصاص یافت که برای تکمیل پروژههای نیمه تمام مصرف شد و الباقی مصوبات سفر نیز در راستای تکمیل پروژههای نیمه تمام، استاندارد سازی، بازسازی سرویسهای بهداشتی و پروژههایی با ویژگی خاص طی ۲ سال متوالی باید محقق شود.
شیرازیانی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۸۷ پروژه عمرانی مدرسه سازی با ساخت ۸۰۵ کلاس و هزینهای بیش از چهار هزار میلیارد ریال در همدان محقق شده است.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۵۹۰ میلیارد ریال برای استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس استان هزینه شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان اظهار کرد: سال گذشته ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات طرح استاندارد سازی دریافت کردیم که این اعتبار در راستای استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی هزینه شد.
شیرازیانی گفت: در دهه اخیر اعتبارات بی نظیری در راستای خرید تجهیزات آموزشی دریافت کردیم و در سال گذشته حدود ۵۲۰ میلیارد ریال به صورت ویژه و الباقی تا سقف ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت شد.
وی ادامه داد: در ۲ سال اخیر بخش عمدهای از مشکلات آموزش و پرورش در راستای تأمین تجهیزات آموزشی اداری و کلاسی هنرستانی رفع شد و از محل قیر رایگان بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت شد که محصول آن خرید ایزوگام و آسفالت محوطه مدارس بود.
شیرازیانی با اشاره به اینکه در کنار نوسازی مدارس، محوطه سازی و آسفالت ریزی نیز مورد توجه قرار دارد اظهار کرد: در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۶۷۰ میلیارد ریال برای تهیه تجهیزات مدارس هزینه شده و در این مدت ۲۷۳ هزار و ۷۳۰ متر مربع آسفالت ریزی و ۲۳۵ هزار و ۲۵۰ متر مربع ایزوگام در مدارس استان انجام شده که همچنان در سالجاری نیز در دست اقدام است.
نظر شما