سید علی اصغر شکرایی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: دورههای آموزش نمایش درمانی اجرایی و این دورهها به عنوان یک روش درمان نقش مؤثری در ارتقا و بهبود سلامت فیزیکی، روانی، اجتماعی، اقتصادی و معنوی افراد و از جمله معلولین دارد.
وی تصریح کرد: بهبود تعاملات میان فردی و اجتماعی، تعلیم و تربیت، بالا بردن سطح یادگیری، افزایش تواناییهای فیزیکی و تقویت مهارتهای حرکتی، ذهنی و نیز استقلال افراد کم توان ذهنی از جمله مواردی هستند که با استفاده از کاربرد هنر ایجاد میشود.
رئیس بهزیستی کهگیلویه خاطرنشان کرد: استفاده از مزایای نمایش درمانی در کنار سایر برنامههای توانبخشی در مراکز آموزشی و توانبخشی مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: در نظر است نسبت به توسعه و تقویت این برنامه با تکیه بر اصول علمی و تقویت بنیه علمی مربیان و کارشناسان هنری شاغل در مراکز توانبخشی اقدام کنیم.
شکرایی زاده ضرورت و اهمیت نمایش درمانی را به عنوان شیوهای مؤثر از قابلیتهای زبان هنر نمایش در تقویت و سلامت بهداشت روان و جسم افراد با نیازهای ویژه دانست و افزود: این دوره به مدت یک هفته بوده که تعداد ۴۰ نفر از مربیان هنر، مسؤول فنی، کارشناسان ناظر مراکز و کارشناسان ستادی از همه شهرستانهای استان حضور دارند.
نظر شما