به گزارش خبرنگار مهر، حسن فخرایی بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مدت یاد شده بیش از ۸۵ هزار خدمت در بخش تصویربرداری در این بیمارستان انجام شده است.
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه افزود: از این تعداد ۴۴ هزار خدمت مربوط به سیتیاسکن، هفت هزار سونوگرافی و ۳۴ هزار عکس ساده رادیولوژی بوده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به خرابی اخیر دستگاه سیتیاسکن تصریح کرد: به دنبال گزارش خرابی دستگاه سیتیاسکن، بلافاصله طی تماس با شرکت مربوطه مقدمات حضور مهندس شرکت در این مرکز فراهم شد و پس از ارزیابی دستگاه، نیاز به قطعه جدید بود که بلافاصله امور مربوط به خرید انجام و قطعه در کمترین زمان ممکن، در گناوه تحویل گرفته شد و مهندس شرکت علیرغم سختیهایی که در تهیه بلیط هواپیما وجود داشت، در بیمارستان حاضر و مشکل موجود را برطرف کرد.
وی ادامه داد: دستگاه سیتیاسکن ۶ اسلایس فعلی، بیش از ۱۲ سال قدمت دارد و با توجه به مستهلک بودن، نیاز به سیتیاسکن جدید جایگزین در این بیمارستان است که موافقت اصولی آن نیز از وزارت بهداشت اخذ شده و پیگیریهای مربوط به صدور مجوز، تجهیز و بهرهبرداری آن در حال انجام است.
حسن فخرایی گفت: بخش تصویربرداری دارای ۲ دستگاه رادیولوژی دیجیتال ثابت، یک دستگاه رادیولوژی پرتابل، یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه سیتیاسکن هست که وجود سیستم پکس جهت ارسال تصاویر در کوتاهترین زمان ممکن، باعث سرعت در تشخیص مشکل بیماران بهوسیله پزشکان شده است و همچنین هزینههای چاپ تصاویر رادیولوژی را کاهش داده است.
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه عنوان داشت: ۲۰ نفر در بخش تصویربرداری این بیمارستان در حال فعالیت و ارائه خدمت به مراجعان هستند که از این تعداد سه پزشک متخصص رادیولوژیست، ۱۶ کارشناس رادیولوژی، یک نفر نیز خدمات است.
نظر شما