به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی حیدری صبح دوشنبه در کمیسیون فنی عمرانی شورا با موضوع رفع خطر و مرمت مسجد جامع همدان اظهار کرد: هر فردی با شخصیت حقوقی و سازمانی میتواند این موضوع را بر دیگری محول کند و هر مسئولی بخواهد از این موضوع شانه خالی کند مسیر را مییابد اما با اتحاد، وحدت و همدلی باید درصدد حفظ این بنای فاخر واجد ارزش دارای هویت میراثی، تاریخی و مذهبی باشیم.
وی مسجد جامع همدان را یکی از نمادهای ارزشمند شهر برشمرد و گفت: این مسجد در همدان به عنوان دارالایمان و دارالجهاد به عنوان یکی از ارزشمندترین نمادهاست.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: قوانین مصوب، شهرداری، سازمان اوقاف، میراث فرهنگی و شورای شهر را در کمترین وظیفه به رفع خطر و در حد اولی به حفظ، نگهداری و مرمت مساجد مکلف کرده است.
حیدری با بیان اینکه امید است با تشریک مساعی و تلاش علاوه بر رفع آسیب و خطر از مساجد به ویژه مسجد جامع، اعتبارات ملی نیز در این راستا جذب شود، افزود: هر دستگاه از جمله وزارتخانه میراث فرهنگی، شورای برنامهریزی استان، اوقاف، شهرداری در قالب بودجههای بازآفرینی به نحوی در رفع این دغدغه و رفع خطر از مسجد جامع باید ورود کرده و این مهم را به گوش تصمیم گیران برسانند.
وی با تأکید بر اینکه ترکهای ایجاد شده در مسجد جامع همدان پیش رونده و فعال است، تصریح کرد: این موضوع یک هشدار است و وظیفه ما را سنگینتر میکند.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: بناهای تاریخی و واجد ارزش در شهر، کم نداریم که با کوچکترین تهدیدی در بحث حفظ و مرمت آنها با واکنشهای بسیاری مواجه هستیم اما در خصوص مسجد جامع نباید به گونهای باشد که این بنا با تهدید مواجه شده و اهمیتی داده نشود.
نظر شما