علی مطهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تبیین اهمیت حضور حداکثری و مشارکت مردمی در انتخابات، اظهار داشت: معلمان، مربیان، مدیران و دانش آموزان به عنوان اثرگذارترین اقشار در جامعه هستند که نقش اساسی و محوری در پرشور شدن انتخابات و همچنین انتخاب اصلح دارند.
وی افزود: به منظور ترغیب و تشویق جامعه هدف آموزش و پرورش که شامل تمامی اقشار جامعه از اولیای دانشآموزان تا مدیران مدارس میشوند، جلسات و برنامههای ویژه با عناوین مختلف در سطوح مدارس و مناطق ۲۴ گانه سراسر استان برگزار شده که این برنامهها تا آغاز زمان تبلیغات نامزدهای نمایندگی نیز ادامه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی، عنوان کرد: ۴۸ مورد همایش دانش آموزی به صورت شهرستانی با عنوان «رأی اولیها» در راستای تبیین اهمیت حضور حداکثری در انتخابات برای دانشآموزان پسر و دختر برگزار شده که این برنامهها از ابتدای دهه فجر انقلاب اسلامی و همزمان با جشنهای دهه فجر آغاز شده و با محوریت حضور دانشآموزان رأی اولی برگزار میشود.
وی ادامه داد: همچنین جلسات تبیینی و بصیرت افزایی ویژه مدیران و معلمان مدارس با حضور اساتید و سخنرانان برجسته کشوری و استانی برگزار شده که در این جلسات به دنبال تشریح نقش اساسی جامعه فرهنگیان در پرشور کردن انتخابات هستیم.
مطهری گفت: مهمترین قشر در موضوع جامعه هدف آموزش و پرورش، شامل اولیای دانشآموزان است که برنامههای ویژهای نیز برای این قشر در تمامی مناطق آموزش و پرورش شهرستانی برگزار شده و با اجرای همایشها و نشستهای سیاسی و بصیرتی به دنبال تبیین و ارائه اصل موضوع حضور پرشور در انتخابات بودهایم.
وی ابراز داشت: از نظر ما، دانشآموزان به عنوان موتور محرک در جامعه هستند که میتوانند اولیا و مرتبطین خود را به پای صندوقهای رأی کشانده و زمینه مناسب برای مشارکت حداکثری را فراهم سازند. بر همین مبنا نیز بیشتر توان و زمان خود را صرف این قشر کردهایم.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش، در کنار اقدامات ترغیبی برای پرشور کردن انتخابات، وظیفه اجرایی در انتخابات نیز دارد. در این زمینه، در اختیار قرار دادن مدارس برای استفاده به عنوان حوزه انتخابیه در مناطق مختلف اصلیترین اقدام مجموعه نظام تعلیم و تربیت بوده و در این دوره از انتخابات نیز با تمام توان و ظرفیتهای موجود در خدمت ستاد انتخابات خواهیم بود.
وی گفت: مشارکت فرهنگیان در فرایند اجرایی انتخابات هم در دورههای مختلف چشمگیر و پرشور بوده و تعداد قابل توجهی از عوامل اجرایی انتخابات در سطوح مختلف شهرستانی را تشکیل میدهند. در این خصوص میتوان اذعان کرد که بیش از ۸۰ درصد عوامل اجرایی دخیل در برگزاری انتخابات را معلمان و فرهنگیان تشکیل میدهند که در قالب هیأتهای اجرایی و نظارتی حضور دارند.
مطهری بیان کرد: مدیران مدارس، معلمان و کادر اداری آموزش و پرورش به عنوان عوامل اجرایی حضور فعال در انتخابات دارند و در روز انتخابات نیز به عنوان ناظران شورای نگهبان، نمایندگان فرمانداران و دیگر مسئولیتها در حوزههای اخذ رأی حاضر خواهند بود.
نظر شما