استان: خوزستان
حوزه انتخابیه: اهواز، باوی، حمیدیه و کارون
شعار انتخاباتی: راه حل مشکلات، اقتصاد اسلامی و مقاومتی
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سید روحالله موسوی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
دبیر بازنشسته آموزش و پرورش، تدریس در مدارس مختلف و دورههای مختلف تحصیلی در مناطق مختلف استان.
سوالات کشوری:
مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
تعارض منافع نماینده و اسپانسرهای آنها با قوانین کشور، عدم شفافیت در فعالیتهای مجلسی خود، نظارت ضعیف بر عملکرد دولت
مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
استفاده از کارشناسان واقعی که به مبانی اعتقادی نظام اسلامی معتقد باشند
نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
باعث دلگیری مردم از نمایندگان میشود. ساده زیستی و شفافیت مالی.
همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
بدون همکاری قوای سهگانه کارهای مملکت ابتر خواهند ماند
مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
دوری مردم از مسئولان و افتراق اجتماعی
مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
انجام وظایف خود با اخلاص و دوندگی بدون چشم داشت و فقط برای رضای خدا و اعتلای نظام اسلامی ایران.
طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
چون تصمیمات او بر کل زندگی همه مردم تأثیر دارد باید تمام تلاش خود را در حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و مصالح مملکت به کار برد و خود را در قبال آنها مسئول بداند.
سوالات استانی:
کم آبی شدید حوزههای آبی و خشکیدگی اکثر رودخانهها و آبگیرهای استان، یکی از مهمترین مشکلات استان است. برای حل این معضل چه تدبیری دارید؟
زمان بندی و آمایش سرزمینی برای کاشت محصولات کشاورزی، گسترش شیوههای آبیاری قطرهای و سیستمهای آبیاری صنعتی، افزایش طرحهای گلخانهای و اصلاح بذرهای مقاوم در برابر بی آبی و کم آبی.
خوزستان با وجود صنایع بزرگ فولاد، نفت، پتروشیمی و کشاورزی در رده بالای بیکاری کشور قرار دارد. به نظر شما علت چیست و چه تدبیری برای حل این مسئله دارید؟
بومی گزینی، افزایش کارگاههای آموزشی و فنی و حرفهای، جلوگیری از ورود مدیران غیر بومی
عدم توسعه و تقویت بازارچههای مرزی یکی از دیگر مسائل استان است. برای استفاده از ظرفیت بازارچههای مرزی چه برنامهای دارید؟
استفاده از یک محل مناسب در بین دو کشور، تجارت آزاد بین تجار دو کشور و تأمین امنیت آن توسط نیروهای امنیتی هر دو طرف، کنترل دقیق رفت و آمد آنها؛ البته بر اساس نیازهای اساسی کشور بر صادرات و واردات کنترل صورت گیرد.
نظر شما