۹ اسفند ۱۴۰۲، ۰:۲۵

«بامهر انتخاب کنید»

یدالله احمدی دیسفانی

یدالله احمدی دیسفانی

تهران- «یدالله احمدی دیسفانی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: تهران
  • حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • شعار: اندیشه تا عمل / همه با هم / بخواهیم می‌توانیم

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

یدالله احمدی دیسفانی یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

- پژوهشگر

-نویسنده و استاد دانشگاه

-دکتری معماری

-عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران

-عضو هیأت مدیره انجمن مهندسان پردیس

-عضو هیأت امنای خیریه و حسینیه ثامن الائمه

  • سو ال ات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم نظارت دقیق و هوشمندانه و تأثیر بازخورد نظر مردم وابستگی به جریان‌ها و توجه ناکافی به نیازهای مردم

*مجلس ب رأی تقوی ت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

استفاده از افراد خبره و صاحب اندیشه و پاک دست دیدگاه شبکه ای به همه قوانین و مسائل کشور

*نمایندگان چرا ن باید ا سیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

خیانت به رأی مردم است اگر به سمت منافع شخصی بروند. هیچکس در مجلس مصونیت نداشته باشد.

*همکاری و همر اهی میا ن مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

دیدگاه شبکه ای و غیر جزیره‌ای داشته باشند. قوای دیگر این دیدگاه و مسأله را درک و با هم هماهنگ باشند.

*مسؤولی ت پذیر ی در قبا ل مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

اساس حکومت اسلامی بر پایه مسئولیت پذیری همه افراد به خصوص مسئولین است. نظارت همگانی و سامانه‌ای و هوشمند و آنی راه حل است.

*مردمی ب ودن یک ی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

رفتار عاقلانه و علمی با داشتن اندیشه محکم و علمی قابل توجیه برای مردم

* طبق قانون اسا س ی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

بایستی برنامه محور باشد و متعهد به طرح‌هایی مانند برنامه‌های بلند مدت و طرح‌های آمایش سرزمین بود و منابع را مطابق با استعدادهای اقتصادی انسانی و اقلیمی و سرزمینی تخصیص داد.

  • سوا لات استانی:

*استان تهر ان با ک مبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟

کمک از بخش خصوصی و مشارکت مردمی بنده قائل به توسعه درون زا هستم. همه مردم در تصمیم سازی، تصمیم گیری و اجرا شرکت داشته باشند. به عبارتی همه مسئول باشند و همه شهروند

*آلودگی ه وا و فرسو دگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟

اول بایستی صنعت خودروسازی مهار شود. به سمت گاز سوز نمودن و برقی نمودن خودروها ظرف حداکثر سه سال پیش رفت ورود به تهران و تردد در تهران مشروط به گاز سوز و برقی بودن خودروها باشد.

دوم اینکه به موازات شبکه حمل و نقل عمومی تقویت شود. در این زمینه بازهم بخش خصوصی و مردم هستند که می‌توانند کمک کنند

*حاشیه نشی نی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟

جابجایی مردم امری طبیعی است مردم جذب جذابیت‌های رفاهی و اقتصادی فرهنگی آموزشی و … می‌شوند. اما اگر مبنای این جابجایی طرح آمایش سرزمین باشد و مطابق استعدادهای هر منطقه باشد پایداری دارد. و منافع ملی تأمین خواهد شد. در مورد سرحدات و جزایر جنوبی و شهرهای جنوبی نیاز به مشوق‌های جذاب است که مشکل امنیتی در ای جاها به حداقل برسد. سیستان انبار غله ایران بوده است. اکنون با سیاست‌های مناسب و تولید شغل پایدار جلوی کولبری قاچاق سوخت و کالا و انسان گرفته شود. مثلاً تعرفه گندم تضمینی در سیستان بیشتر از بقیه استان‌ها باشد که مردم به سمت کشاورزی پایدار بروند. کاشت محصولات جالیزی محدود شود. ذخایر زیر زمینی بدرستی مدیریت شود

کد خبر 6039589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha