۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲

گزارش مهر؛

رای گیلانی‌ها به «تغییر و تحول» / شاکله مجلس پوست اندازی می‌کند!

رای گیلانی‌ها به «تغییر و تحول» / شاکله مجلس پوست اندازی می‌کند!

رشت - تا ۱۱ اسفند روز سرنوشت ساز ایرانی‌ها چیزی باقی نمانده و حال باید منتظر ماند و دید که مردم به تجربه و گزینه‌های تکراری رأی می‌دهند یا تمرکزشان را روی «تغییر و تحول» خواهند گذاشت!

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- بهرام قربانپور: به بزرگترین، حساس‌ترین و مهم‌ترین رویداد ملی، منطقه و حتی جهان نزدیک می‌شویم. تمام چشم‌های دنیا نظاره گر همایش سیاسی و اجتماعی ملت ایران هستند، ملتی که در طول این سال‌ها ثابت کرده که جوانمردانه، متعهدانه و غیرتمندانه پای ارزش‌ها، آرمان‌ها و معیارهای انقلاب اسلامی، امامین انقلاب و شهدای عزیز این مرز و بوم ایستاده‌اند.

ملتی که فشارهای اقتصادی، مشکلات معیشتی و نابسامانی‌های مالی را در بقچه خیالشان پیچیده و انبوهی از نامهربانی‌های غیرمسوولانه از تورم گرفته تا گرانی‌های بی حد و مرز و افسار گسیخته را فراموش نکرده و حضور سبز در صحنه‌های مهم سیاسی و اجتماعی نظیر «انتخابات» را به عنوان تکلیف و وظیفه شرعی و قانونی خویش تلقی می‌کنند.

در این گزارش بنا داریم برایتان از حال و هوای انتخابات، وعده‌های کاندیداها گرفته تا راه اندازی کارناوال‌ها و گردهمایی‌های انتخاباتی در گیلان برایتان روایت کنیم.

رای گیلانی‌ها به «تغییر و تحول» / شاکله مجلس پوست اندازی می‌کند!

شورِ دشمن شکن انتخاباتی

در حالی که دشمن با تمام قوا و با جنگ افزارهای رسانه‌ای تلاش می‌کند ریشه انگیزه مردم برای حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات و مهم‌ترین رویدادی سیاسی و اجتماعی را بخشکاند، اما رفته رفته هر چه به انتخابات نزدیک تر می‌شویم تنور این حماسه ملی داغ و داغ‌تر می‌شود.

شور و شوق انتخاباتی در نقطه نقطه گیلان غیر قابل وصف است، از غرب گیلان گرفته تا جنوب از شرق تا مرکز استان و از جای جای دیار میرزا کوچک خان جنگلی صدای «انتخابات» بلند است.

برف هم نتوانست تنور انتخابات را سرد کند

برودت هوا، برف و یخبندان هم شعله‌های داغ تنور انتخابات را در گیلان سرد نکرد و مردم در زیر بارش برف و باران هم با حضور در نشست‌های انتخاباتی پای حرف‌های داوطلبین نشستند تا به «انتخاب اصلح» برسند.

هر چه به ۱۱ اسفند روز سرنوشت ساز انتخابات نزدیک تر می‌شویم دو قطبی و یا چند قطبی بودن انتخابات در برخی حوزه‌های انتخابیه در گیلان بیشتر نمایان می‌شود در مرکز استان هم رقابت بر سر چهره‌های نام آشنای سیاسی است البته پدیده‌های جوان و دارای ایده‌های نو و انگیزه‌های سرشار از خدمت هم شانسی برای برنده شدن دارند، البته این مهم به انتخاب مردم بر می‌گردد که آیا دنبال «تغییر و تحول» هستند یا اینکه ترجیح می‌دهند گزینه‌های تکراری را «تَکرار» کنند این مهم در روز ۱۱ اسفند مشخص می‌شود.

جولان وعده‌های تکراری

در این هیاهوی انتخابات آن چیزی که جالب و قابل تأمل است «وعده های تکراری» برای کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی است که تقریباً در همه حوزه‌های انتخابیه استان تَسَری پیدا کرده است، برخی کاندیداها هم به جای ارائه برنامه انتخاباتی با صدای کوبنده و رسا در صدد «تخریب» عملکرد ضعیف قبلی‌ها هستند؛ جالب‌تر اینکه برخی‌ها که خودشان سال‌ها در این مملکت در موقعیت‌های مختلف صاحب منصب و مسؤولیت بودند هم به جای ارائه برنامه راهبردی برای حل مشکلات کشور و استان از درِ «تخریب» وارد شدند.

البته ناگفته نماند افرادی هم هستند که جدا از هر گونه حواشی انتخاباتی و تکنیک‌های تخریب و وعده، با طرح برنامه‌های مدون، حساب شده و عملیاتی خودشان را به مردم عرضه کردند.

معیار فقط «برنده» شدن است

بازار صدور شب نامه‌های انتخاباتی هم در گیلان داغ است و احزاب و گروه‌های سیاسی هم گزینه‌های خود را برای انتخابات معرفی کردند نکته قابل تأمل اینکه متولیان و دست اندرکاران این احزاب بدون در نظر گرفتن «برنامه و کارنامه» کاندیداها در حوزه‌های انتخابیه مختلف دست روی افرادی گذاشتند که شانس بالاتری نسبت به سایر رقبا دارد و گویا الزاماً «برنده شدن» برای این احزاب و گروه‌های سیاسی مهم است نه «انتخاب اصلح».

در کنار هیاهوهای خیابانی و برپایی جشن‌های انتخاباتی در گوشه گوشه گیلان که نشان دهنده بصیرت و بینش سیاسی مردم این استان است نباید از حال و هوای داغ انتخابات در فضای مجازی و رسانه‌ها غافل شد، فضایی که می‌توانست به محلی برای ارائه برنامه‌ها باشد به محل تاخت و تاز، فحاشی، گفتمان تخریب و هتاکی تبدیل شده است.

فضای مجازی فرصتی مغفول

فضای مجازی و رسانه‌ها فرصت ارزشمندی است که کاندیداها و داوطلبان انتخاباتی می‌توانند با شیوه‌های نوین رسانه‌ای با تولید محتوایی جذاب، خلاقانه و هوشمندانه به تشریح برنامه‌ها، اهداف و معرفی سوابق خویش بپردازند اما به جز عده‌ای مابقی افراد از این فرصت «غفلت» کردند برخی‌ها که اصلاً اعتقادی به رسانه ندارند و همچنان از شیوه‌های سنتی و چهره به چهره و نشست‌های خانگی برای تبلیغات انتخاباتی استفاده می‌کنند.

به طور کلی فضای انتخابات در گیلان با شور و شوق خاصی دنبال می‌شود اگر برخی بداخلاقی‌ها و کج فهمی‌ها را در سطل زباله بریزیم در مجموع حال و هوای انتخابات دارای انرژی مثبت، امید آفرین و مقدمه برای ساختن گیلانی قوی است.

آنچه از درد دل‌ها و گفت و شنودهای کوچه و بازار می‌رسد؛ مردم به دنبال «تغییر و تحول» هستند و حل مشکلات اقتصادی، معیشتی و اشتغال از مطالبات جدی به شمار می‌رود.

رای گیلانی‌ها به «تغییر و تحول» / شاکله مجلس پوست اندازی می‌کند!

لزوم انتخاب جوانان خلاق

«امیر حسین طالبی» از شهروندان گیلانی که انتخابات را سر منشأ اقتدار ملی و بزرگترین سرمایه این کشور می‌داند، معتقد است؛ حل مشکلات معیشت و سفره مردم از طریق «انتخاب اصلح» رقم می‌خورد.

حضور هوشمندانه به همراه انتخاب آگاهانه توصیه این جوان رشتی به مردم است و می‌گوید: مردم گیلان بویژه شهروندان رشتی دیگر نباید اشتباه گذشته را تکرار کنند.

وی که اعتماد به آزموده‌ها را اشتباه مهلک دانسته، نسبت به انتخاب افراد جوان و دارای برنامه و ایده‌های نو تاکید کرد.

طالبی اشتغال و مسکن را مشکل اصلی جامعه برشمرد و راه برون رفت آن را انتخاب نمایندگانی دلسوز، در تراز انقلاب و از جنس مردم و تشکیل مجلس انقلابی و قوی دانست.

از نگاه این شهروند گیلانی چالش‌های زیرساختی در بخش‌های راه، آب، حوزه، محیط زیست، سلامت و آموزش و همچنین صنعت و اشتغال در استان ملموس‌تر از سایر دغدغه‌ها بوده که در ادوار مختلف از پیش چشم تیز بین نمایندگان و مسؤولان گذشته است و اقدام مؤثر و راهگشایی برای حل این مشکلات صورت نگرفته است.

وی با تاکید بر لزوم جوان گرایی در انتخابات پیش رو معتقد است؛ مردم باید «انتخاب اصلح» را در گزینه‌های جوان، خوش فکر، مؤمن و انقلابی پیدا کنند و گر نه گزینه‌های تکراری که امتحانشان را «پَس «داده اند.

دست رد به «بانیان وضع موجود»

«سیاوش حسینی» شهروند گیلانی که انتخابات را مصداق بارز مردم سالاری دینی می‌داند، حضور حداکثری مردم در انتخابات و یا هر آوردگاه ملی و سیاسی را تیری زهرآلود به سمت دشمن تلقی می‌کند.

این شهروند گیلانی مساله زیست محیطی پسماند، رودخانه‌های آلوده رشت، تالاب در حال نابودی انزلی، کارخانه‌های در خاک و گل نشسته گیلان را از مطالبات استان برشمرد، مشکلاتی که حل آنها فقط جزو لیست وعده‌های انتخاباتی افراد گنجانده می‌شود.

حسینی انتخابات را فرصتی مغتنم برای سپردن ۴ سال سرنوشت یک قوم و ملت به دست افراد خاص دانست و از مردم خواست تا مطالعه درست و دقیق، بررسی کارنامه و برنامه افراد، عقبه شناسی، تفکر شناسی و جریان شناسی را چاشنی انتخابشان کنند.

وی برخی مدعیان کارزار انتخابات گیلان را «بانیان وضع موجود» خواند و سپردن دوباره فرصت سرنوشت ساز «صندلی سبز مجلس» را اشتباه غیر قابل جبران برشمرد.

این شهروند گیلانی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت نخبگانی و تجارب افراد باتجربه، در هم آمیختگی تجربه و دانش را توسعه آفرین خواند.

وی معتقد است؛ شاکله مجلس به ویژه در گیلان باید دچار پوست اندازی شود و افراد دارای اندیشه‌های نو توأم با برنامه «انتخاب» شوند تا «تغییر و تحول» را در استان شاهد باشیم.

رای گیلانی‌ها به «تغییر و تحول» / شاکله مجلس پوست اندازی می‌کند!

میدان سپاری به جوانان علاج مشکلات

«رؤیا احمدی فر» دختر گیلانی که اولین تجربه انتخابات را پشت سر می‌گذارد معتقد است؛ در چنین برهه حساسی باید به جوانان و به ویژه بانوان میدان داد.

این بانوی گیلان میدان سپاری به جوانان را علاج مشکلات کشور دانسته و معتقد است؛ هر گاه جوانان وارد عرصه مدیریتی و سیاسی کشور شدند موفق عمل کردند و این مهم را می‌توان در دوره ۸ سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس به وضوح دید و لمس کرد.

آنطور که به نظر می‌رسد اغلب مردم با استناد به عملکرد ضعیف و شکننده نمایندگان ادوار و وجود مشکلات و چالش‌های فراوان در بخش‌های مختلف و وعده‌های بر زمین مانده از گذشتگان، دنبال پوست اندازی شاکله اصلی مجلس در حوزه‌های انتخابیه هستند و این پوست اندازی با انتخاب و اعتماد به جوانان خوش فکر، دارای ایده و برنامه محقق می‌شود.

تا ۱۱ اسفند روز سرنوشت ساز ایرانی‌ها چیزی باقی نمانده و حال باید منتظر ماند و دید که مردم به تجربه و گزینه‌های تکراری رأی می‌دهند یا دکمه شأن را روی «تغییر و تحول» خواهند گذاشت.

کد خبر 6039966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha