۲۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶

به همت جهاد دانشگاهی؛

کتاب « حکمرانی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی» منتشر شد

کتاب « حکمرانی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی» منتشر شد

اردبیل- معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: کتاب « حکمرانی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی» با همت جهاد دانشگاهی اردبیل منتشر شد.

حمیده شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل کتاب «حکمروایی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی_مفاهیم و نظریه‌ها» را با رویکردی به حوزه هنر، به ویژه مهندسی شهرسازی گرایش برنامه‌ریزی منطقه‌ای منتشر کرد.

وی افزود: این کتاب توسط «اشکان عصمت یار» دانش آموخته رشته مهندسی شهرسازی گرایش برنامه ریزی منطقه‌ای دانشگاه شهید بهشتی تألیف شد که به تمامی نظریه‌های مرتبط با توسعه متعادل و همچنین بحث تخصصی در ارتباط با مناطق مرزی و معرفی و تشریح اجزا رویکرد نوین حکمروایی همکارانه در این‌باره می‌پردازد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: کتاب حکمروایی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی مضمون نوشتاری است که با هدف راهنمایی و کمک به سیاست‌گذاران، دانشجویان کارشناسی و به ویژه کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای تهیه شده است که حتی به موجب قابلیت بالای این رویکرد در سطوح خردتر، می‌تواند پاسخگوی اهداف طراحان شهری نیز باشد.

شهبازی افزود: در تألیف این اثر، تحصیلات دانشگاهی با مطالعات گسترده به موجب ارائه مقالاتی در سالیان گذشته در این زمینه ادغام شده تا شاید بتواند مسیر تازه‌ای را در تحقیقات و تالیفات توسعه شهری و منطقه‌ای بگشاید و روشن‌گر امید در آینده توسعه این مناطق باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر چه این کتاب با حرفه دانش برنامه‌ریزی منطقه‌ای در آمیخته است، باید ذکر کرد که برای کلیه دانش‌پژوهانی که با موضوع‌های مرتبط با فرآیند توسعه چه در سطح منطقه و چه در سطح شهر در ارتباط هستند مانند برنامه‌ریزان شهری و منطقه‌ای، جامعه‌شناسان، جغرافیدانان، کارشناسان توسعه روستایی و غیره و همچنین کارشناسان سازمان‌های برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: حکمروایی همکارانه به عنوان رویکردی نوین که کاستی‌های نهادگرایی و به موجب آن حکمروایی گذشته را رفع کرده و همچنین به دلیل پتانسیل بالا در راستای حل مشکلات مرتبط، در استان‌های مرزی و توسعه نیافته که دهه‌ها است از فرآیند توسعه عقب مانده‌اند و همچنین ایجاد سازگاری با شرایط موجود مختص به هر منطقه مورد توجه قرار گرفته است.

شهبازی ادامه داد: درچارچوب یکپارچه حکمروایی همکارانه اجزای مختلف، بازیگران، گروه‌ها و ذی نفعان در سطح منطقه جهت دست‌یابی به سطح بالایی از موفقیت در زمینه توسعه متعادل برای همکاری با هم به شکلی یکپارچه، غیرخطی و چرخه‌ای از طریق اصلاح روابط نهادی قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: کتاب «حکمروایی همکارانه در توسعه متعادل مناطق مرزی» ۱۹۰ صفحه‌ای، در ۷ فصل تألیف شده است و در دسترس علاقمندان قرار دارد.

کد خبر 6054386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha