به گزارش خبرگزاری مهر، احمد قدیمی در تشریح اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با بحرانهای خسارتزا در بخش کشاورزی توسط سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: به منظور آگاهی تولیدکنندگان بخش کشاورزی در بخشهایی اعم از زراعت، باغبانی، دامداریها و زنبورداران اقدامات آموزشی، اطلاعرسانی و تبلیغی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این مهم با محوریت اداره بحران و مدیریتهای مختلف جهاد کشاورزی همچنین معاونت تخصصی برنامهریزی و اجرایی شده است افزود: در سال ۱۴۰۲، معادل ۱۰۷ هزار میلیارد ریال در استان بر اثر سرمازدگی، سیلاب، خشکسالی و.... به تولیدات و زیر ساختهای تولیدی خسارت وارد شده است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه غرامت تعیین شده از سوی صندوق بیمه برای بخش کشاورزی در سال زراعی جاری بیش از ۱۲۸ میلیارد تومان است بیان کرد: تاکنون حدود ۹۳ میلیارد تومان آن به خسارت دیدگان زیر پوشش بیمه خسارت پرداخت شده است.
وی در ادامه یادآور شد: با مکاتبه و پیگیری حضوری و شفاهی تمام موارد با ذکر جزئیات به مراجع ذیصلاح و بالادستی ارسال شده است.
قدیمی افزایش چتر پوشش بیمهای را عاملی مهم در کاهش اثرات خسارت به تولیدکنندگان دانست و گفت: به تمام واحدهای تولیدی و بهرهبرداران در این خصوص اطلاعرسانی شده است.
وی با تاکید بر اینکه اطلاعرسانی به زنبورستانها و صاحبان کلنی زنبور یکی دیگر از اقدامات مهم است اضافه کرد: این امر سبب میشود در صورت نیاز به سمپاش شیمیایی علیه آفات و بیماریها از خطرات ناشی از آن در امان بمانند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان سرمازدگی در باغات طی اوایل سال و پس از شکوفایی درختان را از حوادث غیرمترقبه برشمرد و خاطرنشان کرد: از سوی معاونت تخصصی، مدیریت باغبانی و مدیریتهای شهرستانها آموزشهای لازم به باغداران در این زمینه داده شده است.
وی در پایان تصریح کرد: از اداره کل هواشناسی نیز درخواست شده با اطلاعرسانی به موقع و مؤثر در این زمینه با متولیان بخش کشاورزی همراهی کنند.
نظر شما