۷ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹

در گفت‌وگو با مهر بیان شد؛

ضرورت تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن

ضرورت تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن

فعال قرآنی پویش ستاره های زمین با تصریح بر لزوم تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن و عترت تاکید کرد: سبک زندگی قرآنی باید به مطالبه عمومی مردم تبدیل شود.

عبدالله میراحمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش اقدامات جهادی و مردمی در فعالیت‌های قرآنی بویژه برنامه‌های جامعه قرآنی عصر اظهار کرد: هدف از گسترش فعالیت‌های با محور قرآن و عترت، تبیین سبک زندگی قرآنی و حرکت به سمت ترویج و تعمیق این سبک در جامعه است.

وی که سابقه سال‌ها فعالیت قرآنی در استان چهارمحال و بختیاری را در کارنامه دارد همچنین به نقش خانواده‌ها در گسترش فعالیت‌های قرآنی در این استان توجه داد و گفت: خوشبختانه بافت سنتی خانوادگی و فامیلی موجود در این استان سبب ترویج بیشتر فعالیت‌های قرآنی شده است؛ تا آن جا که اقدامات فرهنگی در این عرصه، تشکیل و نفوذ شبکه مردمی را به دنبال داشته و استان چهارمحال و بختیاری در این سال‌ها جزو رتبه‌های برتر این عرصه در بین استان‌های کشور بوده است.

این فعال قرآنی در ادامه به سومین سال اجرای پویش ستاره‌های زمین اشاره کرد و گفت: جلسات قرآنی خانگی این طرح رو به افزایش است و امید می‌رود که هر جلسه خانگی، به تشکیل یک جلسه جدید کمک کند.

میراحمدی درباره آمار این پویش در استان چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: تا روز دهم ماه مبارک رمضان، ۴۰۰ نفر در طرح تلاوت خانوادگی سوره مبارکه قدر بر سر سفره افطار شرکت کرده اند؛ ضمن آن که آمار جلسات قرآنی خانگی نیز به ۷۸۰ مورد رسیده است.

وی با بیان این که تاکنون ۷۰۰ مربی برای طرح جلسات قرآنی خانگی در سطح استان چهارمحال و بختیاری آموزش دیده اند عنوان کرد: در سامانه ثبت جلسات، هشت خدمت به این مربیان ارائه می‌شود.

این فعال قرآنی در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای مهم ترویج فرهنگ قرآنی در میان عموم مردم تصریح کرد: مهم‌ترین نکته این است که سبک زندگی قرآنی به یک مطالبه عمومی و اجتماعی تبدیل شود.

میراحمدی با تاکید بر این که تحقق این مهم نیازمند کار میدانی، مومنانه و جهادی بیشتر و تبلیغ چهره به چهره در میان افراد و خانواده هاست افزود: فعالیت‌های قرآنی ما در استان از اوایل دهه ۹۰ آغاز شد که در ابتدا تنهای تنها بودیم؛ اما کم کم روشنگری‌ها به ثمر نشست و موفق به گفتمان سازی و تأسیس شبکه تشکیلات مردمی در این حوزه شدیم و اکنون به برکت قرآن و عترت، ۱۰ شهرستان از ۱۲ شهرستان استان دارای شبکه تشکیلات قرآنی هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با همیاری و تعامل فعالان قرآنی در همه استان‌های کشور، شاهد هم افزایی و ترویج بیشتر فرهنگ قرآنی در بین همه مردم و در مسیر ایجاد سبک زندگی قرآنی باشیم.

کد خبر 6062292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha