به گزارش خبرگزاری مهر، شهاب طلایی شکری، مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی در جلسه مشترک با قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و مدیران کل این معاونت به ارائه گزارشی از حضور یک ساله خود در این صندوق پرداخت.
وی گفت: بیش از ۱۷ سال از تأسیس صندوق میگذرد و در حال حاضر، تنها مرجع قانونی واگذاری بهرهبرداری بناهای تاریخی است.
مدیرعامل صندوق توسعه و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی تصریح کرد: امسال هدفگذاری ما، واگذاری نزدیک به ۱۰۰ بنا برای مرمت و بهرهبرداری است.
طلایی بر انجام برنامههای مشترک میان صندوق توسعه و احیا و معاونت میراث فرهنگی تاکید و تصریح کرد: این صندوق بازوی اجرایی این معاونت در حوزههای مرمت و احیاست.
وی با تأکید بر ایجاد شرایط مناسب برای حضور سرمایهگذاران و بهرهبرداران آثار تاریخی، گفت: ابنیه تاریخی حتی آثار ثبت جهانی به تنهایی نمیتواند سرمایهگذار را برای حضور در این حوزه مجاب کند. به بیان دیگر، سرمایهگذاری در حوزه میراث فرهنگی، پُرریسک است، ما این را میدانیم و به همین دلیل، رویکردمان در وهله نخست احیاست نه درآمدزایی.
مدیرعامل صندوق توسعه و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام فعالیتهای صندوق در چارچوب تفسیر دقیق قانون است.
در ادامه این جلسه، علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور ضمن تشکر از تلاشهای و خدمات مدیرعامل صندوق توسعه و احیا و همکاران او، از توسعه همکاریها میان صندوق و معاونت میراث فرهنگی قدردانی کرد.
دارابی تاکید کرد: برنامهها و اقدامات صندوق با حفظ مرجعیت معاونت میراث فرهنگی و در عین حال، تسهیل و تفویض اختیار و تمرکززدایی در امور دنبال شود.
در بخش دیگری از این جلسه که روز یکشنبه ۲۶ فروردین در معاونت میراث فرهنگی برگزار شد، مدیران ادارات کل این معاونت به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
نظر شما