به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارتهای سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راهها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.
به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشینآلات انجام شد و خدمترسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.
وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستانهای استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستانها مشکل خاصی وجود نداشت.
عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاهها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.
وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارتها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راههای شهرستان دچار صدمات جدی شدهاند و تلاش میشود در کوتاهترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.
معاون استاندار افزود: راهها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیدهاند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.
عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شدهاند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.
عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانشآموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیریهای استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.
وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشینآلات با بهرهگیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راهها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.
به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راهها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژهای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود
نظر شما