به گزارش خبرنگار مهر، حسن اکبری پیش از ظهر شنبه در بازدید از ۲ منطقه حفاظتی چنار و هفتاد قله در استانمرکزی اظهار کرد: این بازدید به منظور بررسی دورنمای کلی و بخشی از منطقه حفاظت شده چنار در خصوص ارزیابی این منطقه به عنوان زیستگاه احیای آهو انجام شد.
وی همچنین به بازدید از مجموعه هفتاد قله نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بارشهای اواخر اسفند و اوایل بهار وضعیت خوبی به لحاظ تقویت پوشش گیاهی و هم از لحاظ تأمین تغذیه حیات وحش در این منطقه رقم زده است.
اکبری با تاکید بر اینکه اقدامات زیرساختی خوبی در این منطقه مشاهده شد ادامه داد: در حوزه تأمین تجهیزات حفاظتی و زیرساختهای آبی در منطقه اقدامات خوبی شده و در حوزه آبی علیرغم اینکه بارندگی خوبی در مناطق از جمله هفتاد قله ایجاد شده است.
اکبری با اشاره به کمبود نیرو در اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، گفت: در این مجموعه به لحاظ تعداد محیطبان وضعیت خوبی وجود نداشت در حالی که برای ایجاد حداقلهای حفاظت باید پاسگاهها در حد معمول فعال باشند که این شرایط مشاهده نشد و نیاز است این موضوع هم از طریق ستاد و هم از طریق استان پیگیری شود.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: استان مرکزی در گذشته نسبتاً دور، واجد جمعیتهایی از آهو و گونههایی برجسته از جمله پلنگ در برخی زیستگاهها بوده که نیازمند بررسی است تا در راستای احیای آنها گامهای اساسی برداشته شود چراکه منطقه هفتاد قله از لحاظ طعمه وضعیت خوبی دارد و توجه استان و سابقه حفاظت آن ایجاب میکند در جهت تکمیل زنجیرههای غذایی گام برداریم.
اکبری عنوان کرد: تجارب خوب و پیشنهادات خوبی به ویژه در حوزه احیای آهو و پلنگ نیز در این سفر ارائه شد که در ستاد بررسی میشود تا شاهد گامهای خوب در این حوزه باشیم.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه در زمینه مشارکت مردم نیز باید بتوان اقدامات جدید را رقم زد گفت: با روحیه مشاهده شده در استان به نظر میرسد میتوان از سرمایه گذاران فعال و علاقهمند در حوزه محیط زیست استفاده کرد تا هم بخشی از هزینهها و بار حفاظت به مردم واگذار شود و هم اینکه مردم بتوانند از منافع حفاظت اعم از تفرجگاهها و سایر امکانات مناطق بهره مند شوند.
نظر شما