۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۶:۴۰

امام‌جمعه جزیره خارگ:

شناورهای جزیره خارگ جوابگوی حجم انبوه مسافران نیست

شناورهای جزیره خارگ جوابگوی حجم انبوه مسافران نیست

بوشهر- امام‌جمعه جزیره خارگ با اشاره به اینکه شناورهای جزیره خارگ،جوابگوی جابه‌جایی حجم انبوه مسافران نیست، خواستار رسیدگی فوری مسئولان به این موضوع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر به موضوع نبود بلیط و ماندن مردم در اسکله و پیگیری‌های امام‌جمعه در این راستا اشاره کرد و اظهار داشت: بخش قابل‌توجهی از صندلی شناورها به کارمندان شرکت نفت اختصاص داده می‌شود و صندلی برای انتقال مردمی که در اسکله جهت ورود یا خروج از جزیره هستند، باقی نمی‌ماند.

امام‌جمعه جزیره خارگ به ویژگی‌های اقلیمی جزیره خارگ اشاره و با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد نفت کشور از این جزیره صادر می‌شود و به تعبیری جزیره مقاومت خارگ قلب اقتصادی کشور در حوزه نفت است، خاطرنشان کرد: جزیره خارگ از جزایر راهبُردی کشور در حوزه‌های اقتصادی است که در دوران دفاع مقدس بارها مورد تهاجم حزب بعث عراق قرار گرفت.

امام‌جمعه خارگ با بیان اینکه در جزیره و اطراف آن ۳۱۹ شهید تقدیم انقلاب و اسلام کرده است، یادآور شد: علاوه بر وجهه اقلیمی و اقتصادی، وجهه جهادی و ولایت‌مداری مردم این خطه، بسیار حائز اهمیت است؛ به‌گونه‌ای که تمام ساکنان شیعه و سنی این جزیره با وحدت تمام در کنار هم زندگی کرده، در دفاع از میهن اسلامی سلحشوری‌های وصف‌ناپذیری را رقم زده‌اند.

حجت‌الاسلام کارگر با تأکید بر اینکه مردان و زنان جزیره خارگ پابه‌پای هم حماسه‌سازی‌های بی‌بدیلی در دوران دفاع مقدس داشتند، ابراز داشت: امروز مردم جزیره خارگ اعم از شیعه و سنی انتظار دارند که نظام مقدس اسلامی به‌ویژه دولت و وزارت نفت و راه و شهرسازی در مسئله حمل کالا و تردد دریایی به داد مردم برسند.

وی چالش‌های پیرامونی حمل‌ونقل را بزرگ‌ترین بار بر روی دوش مردم جزیره دانست و یادآور شد: علی‌رغم خریداری شناور در سنوات گذشته برای حمل‌ونقل مردم به خارج از جزیره، متأسفانه به‌خاطر یک‌سری ناهماهنگی‌ها و ترک فعل‌ها، این شناورها فروخته شده و به طریقی از بین رفتند.

حجت‌الاسلام کارگر به مشکلات استفاده از شناورهای غیراستاندارد و خطر از دست‌دادن جان مسافران اشاره کرد و اذعان داشت: متأسفانه بخشی از مردم و اهالی جزیره مجبورند تا مسیر بیش از ۴۰ کیلومتری را با قایق جابه‌جا شوند؛ این موضوع بسیار خطرناک است.

وی با بیان اینکه وجود ذی‌قیمت جامعه کارگری، دانشجویی، سربازان و خانواده‌های نظامیان در جزیره خارگ، حجم نقل و انتقالات و ترددهای دریایی را بسیار بالا برده است، خاطرنشان کرد: با اینکه در دولت آیت‌الله رئیسی ۲ شناور برای جابه‌جایی مردم خارگ در نظر گرفته شده است؛ اما با توجه به لزوم تعمیرات دوره‌ای شناورها و شرایط نامساعد تردد دریایی، حجم انبوه مسافران ایجاد می‌شود و یک شناور ظرفیت ندارد تا بخواهد در خط خارگ - گناوه و یا خارگ - بوشهر هزاران مسافر را جابجا کند.

امام‌جمعه خارگ با اشاره به اینکه در روزهایی که هوا برای حرکت شناورها خوب می‌شود، حجم انبوهی از مسافران در صف انتظار قرار می‌گیرند، اذعان داشت: با توجه به عقد قرارداد شناورها با شرکت ملی نفت، بخش قابل‌توجهی از صندلی‌ها به کارمندان این شرکت اختصاص داده می‌شود ومردم که در اسکله مسافری باقی می‌ماند.

وی به شرایط و اقتضائات زندگی در جزیره اشاره و با تأکید بر اینکه مبتنی بر رهنمودهای و تأکیدات رهبر معظم انقلاب، نباید مهاجرت معکوس به شهرهای مرکزی صورت بگیرد، ابراز داشت: مردم خارگ بسیار شیفته و علاقه‌مند به‌نظام اسلامی بوده، در انتخابات اخیر شاهد رشد ۱۵ درصدی مشارکت در انتخابات بودیم؛ نیاز است تا با میدان‌داری مسئولان، هرچه سریع‌تر مسئله حمل‌ونقل مردم جزیره مقاومت خارگ مرتفع شود.

حجت‌الاسلام کارگر در بخش پایانی سخنان خود ضمن تبیین وظایف و رسالت ائمه جمعه در تشریح مسائل، پیگیری مشکلات مردم و عینیت‌بخشی به مطالبات از مسئولان، اظهار داشت: شناورهای فعلی جزیره خارگ نیازمند تعمیر اساسی جهت بالا بردن سرعت هستند؛ کنترل و پایش فرایند فروش بلیط از دیگر دغدغه‌های مطرح است که باید بدان توجه کرد.

کد خبر 6103388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha