حجت الاسلام سید محسن محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مساله انتخابات در نظام جمهوری اسلامی مسابقهای برای خدمت صادقانه و مخلصانه است، رقابت در انتخابات به معنای مسابقه در عرصه خدمت و با قصد قربت و کسب رضایت پروردگار است و کسی که در حوزه انتخابات قدم میگذارد، ابتدا باید به مساله اخلاق توجه کند.
وی افزود: وقتی انسان قصد خدمت برای خدا را دارد، اخلاق را زیر پا نگذاشته و به مبانی اخلاقی پایبند است و خدای ناکرده دامن خود را به گناه و معاصی سیاسی و اجتماعی آلوده نمیکند، این اقدام برای خود شخص و هواداران مهم است.
این عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران با بیان اینکه نباید برای حمایت از کاندیدای مورد نظر خود و یا منافع شخصی و مالی اخلاق را زیر پا گذاشت، اظهار کرد: سیاست ماکیاولی در جمهوری اسلامی قابل قبول نیست و در واقع نمیتوان گفت «هدف وسیله را توجیه میکند.» اینکه بگوییم هرکس با هر ابزاری در پی رسیدن به هدف باشد، از نگاه اسلام صحیح نیست.
محمودی اضافه کرد: متأسفانه شاهد بداخلاقیهای رفتاری و گفتاری و به نوعی پروژه بگیری تخریبی در عرصه انتخابات هستیم، گاهی برخی از هواداران شئونات را رعایت نمیکنند و تهمت، غیبت و حتی فحاشی رایج شده است و گاه افرادی برای منافع شخصی اقدام به پروژه بگیری تخریبی می کنندف که لزوماً از هواداران نامزدها هم نیستند.
وی گفت: بدا به حال آن کسی که به خاطر دیگران خود را آلوده میکند و برای اینکه دیگری به منصب برسد، تهمت زده و یا غیبت کرده و دروغ میگوید، مقام معظم رهبری نیز در این خصوص تاکید کردند که برای انتخابات از مسائل منفی، لجن پراکنی و امثال اینها اجتناب شود.
این عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران همچنان نقد سازنده و منصفانه در عین توجه به فرهنگ را کارساز دانست و گفت: نقد سازنده نه تنها بد نیست که موجب رشد و کمال است، اما مساله نقد با تمسک به رذائل اخلاقی متفاوت است، لذا باید هم نامزدها و هم فعالان این فضا توجه کنند، که از گناه، معصیت و استفاده از ابزار منفی و غیبت و تهمت و ایجاد بدبینی بپرهیزند.
نظر شما