به گزارش خبرنگار مهر، هاشم امینی عصر شنبه در سفر به شهرستان کهگیلویه، از پروژههای آبرسانی و فاضلاب شهرستان کهگیلویه بازدید و از تخصیص اعتبارات ویژه برای تسریع در اجرای این پروژهها خبر داد.
وی با بیان اینکه نماینده مردم کهگیلویه پیگیر مطالبات مردم در وزارت نیرو است، پروژه آبرسانی به چهار شهر را یکی از طرحهای بزرگ وزارت نیرو در شهرستانهای دهدشت، سوق، لنده و چرام عنوان کرد.
امینی تصریح کرد: با توجه به اعتبارات ملی و اولویت بندیهای وزارت نیرو، تلاش میشود تا این پروژه با تزریق اعتبارات ماده ۵۶ تا اوایل سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
وی اعتبار در نظر گرفته شده در این بازدید برای آبرسانی به چهار شهر دهدشت، سوق، لنده و چرام را ۱۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.
امینی همچنین اشاره کرد: برای تکمیل پروژه فاضلاب شهری دهدشت که ۷۰ کیلومتر از آن باقی مانده و مدول دوم آن به پایان نرسیده، اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ماده ۵۶ در نظر گرفته شده است.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای شبکه فاضلاب چرام را نیز ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
امینی با اشاره به استفاده پروژهها از ماده ۵۶ بغیر از تخصیصات آبرسانی به آب چهار شهر و فاضلاب شهر دهدشت و چرام بیان کرد :۱۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۳۰۰ روستای بخش دیشموک و قلعه رئیسی در نظر گرفته میشود.
معاون وزیر نیرو با اشاره به حق و شأن مردم افزود: تسریع در این پروژهها از مطالبات اصلی مردم منطقه است و با تخصیص این اعتبارات، انشاءالله به این مطالبات پاسخ داده خواهد شد.
امینی همچنین به بحران تنش آبی در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: اعتبارات ویژهای برای حل این بحران در نظر گرفته شده است و بخشی از اعتبارات ۳۰۰۶ محرومیتزدایی نیز به پروژههای روستایی این استان تزریق خواهد شد.
امینی در خصوص حوزه پروژههای ملی، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳، وزارت نیرو برای تأمین آب شرب و بهداشت شهرها و روستاها، حدود ۵۵۰ پروژه را تعریف کرده که بخش عمدهای از آنها به اتمام رسیده است.
وی تأکید کرد: امروز عمده شهرهای کشور از آب پایدار برخوردار هستند و از شهروندان عزیز تقاضا داریم که مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند.
معاون وزیر نیرو در پایان به طرح جهاد آبرسانی دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: تا انتهای سال ۱۴۰۲، ۴ هزار و ۹۸۳ روستا به اتمام رسیده و در سال ۱۴۰۳ نیز آبرسانی مابقی روستاها با پوشش ۱٠ هزار روستا به اتمام خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون آبرسانی حدود ۹۴۰ روستای دیگر نیز به اتمام رسیده است و با تأمین اعتبارات لازم، آب پایدار برای ۱٠ هزار روستا تأمین خواهد شد.
امینی افزود: در شهرستان دهدشت نیز حدود ۱۰۶ میلیارد تومان در پروژههای جهاد آبرسانی به روستاهای این شهرستان هزینه شده است.
نظر شما