به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی صبح سه شنبه در قرارگاه پدافند زیستی شهرستان بوشهر در محل سالن اجتماعات فرمانداری بوشهر بیان داشت: جهت مقابله با پشه مهاجم آئدس نیاز به همکاری و مشارکت همه سازمانها و نهادها است.
فرماندار بوشهر گفت: دستورالعمل عملیاتی و پایش تهدیدات ناشی از ناقل مهاجم زیستی پشه آئدس، جامعترین دستورالعمل جهت کنترل پشه آئدس در کشور است و وظایف ارگانها و نهادها را به تفکیک مشخص نموده است.
وی بیان داشت: آموزش و اطلاعرسانی صحیح به مردم و پاکسازی و بهسازی محیط شهر و روستا و از بین بردن محلهای تجمع آبهای راکد حائز اهمیت فراوان است، لذا شهرداران و دهیاران میتوانند نقش بسیار مهمی در کنترل پشه آئدس و جلوگیری از شیوع بیماری تب دانگ داشته باشند.
ضرورت اطلاعرسانی محتواهای آموزشی مرتبط با بیماری تب دانگ
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز اظهار داشت: در سه شهرستان استان بوشهر پشه مهاجم آئدس شناسایی و صید شد و زیستگاه پشه به ترتیب در قایقهای قدیمی رها شده در ساحل، تایرهای فرسوده و چاله آسانسور وجود داشت.
قاسم برجوئیفرد اضافه کرد: محلهای نگهداری لاستیکهای فرسوده، محلهای دفع زباله، مکانهای حاوی آب راکد، قایقهای فرسوده و رها شده، مخازن آب فرسوده و زنگ زده، چالههای آسانسور ساختمانهای در حال ساخت، سطلهای محل تجمع آب کولر باید موردتوجه مردم باشد زیرا جهت تخمگذاری و رشد لارو پشه محیط مناسبی است.
وی تأکید کرد: ادارات باید چکلیست خود اظهاری مقابله با پشه مهاجم آئدس را تکمیل کرده و نواقص مربوطه را در کوتاهترین زمان ممکن برطرف نمایند تا شرایط جهت رشد و نمو پشه آئدس فراهم نشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همکاری ادارات در اطلاعرسانی محتواهای آموزشی مرتبط با بیماری تب دانگ به پرسنل و خانوادههای آنها ضروری و لازم است.
نظر شما