به گزارش خبرنگار مهر، معاون امور عمرانی استاندار اردبیل عصر سهشنبه در جلسه کارگروه انرژی در استانداری اردبیل با تاکید بر مصرف بهینه برق، اظهار کرد: میزان مصرف برق با توجه به توسعه زیرساختها افزایش قابل توجهی یافته و بهتر است در چنین شرایطی ظرفیت و توان تولید و پایداری شبکه برق را ارتقا دهیم.
سید کمالالدین میرجعفریان تصریح کرد: در کنار تأمین برق خانگی، عمده تولیدکنندگان و صنعتگران از قطعیهای چندین روزه برق گلایه داشتند که قرار شد کارگروهی در این زمینه مشکلات آنها را احصا و در قالب ستاد مدیریت بحران برنامهریزی و هدفگذاری برای حل این مشکلات، دغدغهها و نارساییها اندیشیده شود.
وی گفت: شرکت توزیع برق ضرورت دارد علل و عوامل قطعی مکرر و ناپایداری شبکه برق را به هموطنان تبیین کرده و از خود همشهریها برای مصرف درست و در نتیجه پایداری شبکه برق استمداد بطلبد.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل افزود: گرمای تابستان در روزهای اوج خود به تشدید مصرف برق به ویژه بارهای سرمایشی کمک کرده که این امر به ناترازی و ناهمگونی تولید و مصرف در سطح استان منجر شده است.
۱۰ درصد ساعات مصرف برق واحدهای تولیدی با قطعی روبهرو شده است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل نیز در این جلسه به افزایش مصرف برق و تداوم گرما اشاره کرد و یادآور شد: این امر به استمرار پیک بار در سطح استان کمک کرده است.
حسین قدیمی در ادامه خاطرنشان کرد: ناترازی در تولید و افزایش مصرف شرایط متفاوتی را در این روزهای گرم سال رقم زده تا مجبور به قطعی برق بدون برنامه و به دلیل فشار زیاد بر شبکه باشیم.
وی اضافه کرد: امیدواریم با مدیریت مصرف شاهد خروج جریان برق از شبکه نباشیم و در کنار آن باید تمام نیروگاههای فعال استان با ظرفیت بالای خود فعالیت کرده تا بدون قطعیهای مکرر بتوانیم این روزهای گرم سال را سپری کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بیان کرد: مصرف برق در کشور به بیش از ۸۰ مگاوات رسیده که یک رشد هفت هزار مگاواتی را نسبت به سال گذشته نشان میدهد و در استان اردبیل این میزان مصرف به ۵۳۰ مگاوات ارتقا یافته که یک رشد ۱۰ درصدی را در این حوزه شاهد هستیم.
قدیمی در ادامه یادآور شد: از اول خرداد تاکنون تنها ۱۰ درصد ساعات فعالیت واحدهای صنعتی با خاموشی روبهرو شده که عمدتاً هماهنگی برای اعمال خاموشی واحدهای صنعتی قبل از ورود به فصل گرم سال انجام شده است.
وی تصریح کرد: ۴۳ درصد مشترکان برق استان را مصارف خانگی و تجاری تشکیل میدهد و ضرورت دارد با همکاری و همراهی این مشترکان و کاهش مصرف به پایداری برق واحدهای تولیدی و صنعتی کمک کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گفت: به هیچ وجه خاموشی با برنامه نداریم و عمده خاموشیها بدون برنامه اعمال میشود و هموطنان به یاد داشته باشند که هر یک درجه افزایش دما معادل ۲ هزار مگاوات مصرف برق و افزایش آن را به همراه دارد.
علاوه بر مشترکان خانگی، صاحبان واحدهای تولیدی نیز به شدت از اوضاع به وجود آمده و قطعیهای مکرر برق گلایه دارند و این خاموشیها را مغایر با شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردمی» میدانند که در پایان سال نباید انتظار تحقق شعار سال در مسیر افزایش تولید را با وضعیت قطعی مکرر برق داشت.
نظر شما