۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷

دبیر شورای آموزش داروسازی:

ارزیابی صلاحیت علمی متقاضیان آزمون دکتری تخصصی داروسازی انجام شد

ارزیابی صلاحیت علمی متقاضیان آزمون دکتری تخصصی داروسازی انجام شد

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: ارزیابی صلاحیت علمی متقاضیان آزمون دکتری تخصصی داروسازی انجام شد و نتایج تا ۱۰ روز آینده اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام دارایی، دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، از رشته داروسازی به عنوان رشته ای فنی و ثروت آفرین یاد کرد و گفت: آزمون دکتری تخصصی داروسازی (Ph.D) وزارت بهداشت ۱۴۰۳ با هدف تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص در دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه برگزار شد.

وی از رقابت ۴۰۰ داوطلب برای ۳۰۶ ظرفیت ورودی خبر داد و گفت: بر اساس ظرفیت اعلام شده و رتبه و نمره داوطلبان، قبول شدگان آزمون کتبی، به مرحله دوم (آزمون شفاهی) راه یافتند و در طول سه روز در دو شیفت صبح و بعداز ظهر مورد ارزیابی صلاحیت علمی قرار گرفتند.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، بر ضرورت ارتقا داروسازان تاکید کرد و گفت: این نیروهای متخصص، پس از گذراندن دوره های لازم، به عنوان اعضای هیات علمی دانشگاه، محقق، متخصصین بالینی، در چرخه تولید و تامین دارو و همچنین به عنوان تنظیم و تعدیل کننده (regulator) در سراسر کشور توزیع می شوند و به تولید و خلق ثروت کمک می کنند.

دارایی افزود: متخصصین این حوزه با حضور در مجامع و بازارهای بین المللی و ورود در عرصه فناوری داروهای نوین، تولید واکسن و داروهای نو ترکیب به خوبی می توانند ایفای نقش کنند و داروسازی کشور را حفظ کرده و ارتقا دهند.

در ادامه دکتر علیرضا مرتضوی، معاون دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و دبیر بورد تخصصی فارماسیوتیکس، به اضافه شدن ۲.۵ درصد برتر (دانشجویانی که در آزمون ۱۸۰ واحدی موفق به کسب رتبه های برتر شدند) به ظرفیت اعلام شده اشاره کرد و گفت: در راستای تشویق دانشجویان نخبه و توانمند، آن دسته از دانشجویانی که (۲.۵ درصد برتر) در آزمون دوره داروسازی عمومی موفق به کسب رتبه برتر شدند، می توانند به صورت مستقیم وارد مرحله مصاحبه شوند.

وی با اشاره به رقابت ۷۳ متقاضی در رشته داروسازی بالینی، آن را پر متقاضی ترین رشته خواند و گفت: از میان ۱۲ رشته (Ph.D) و یک رشته تخصص، از آنجا که رشته داروسازی بالینی، پل ارتباطی میان پزشکان و داروسازان است، این متخصصان پس از سپری کردن دوره در بیمارستان ها، می توانند خدمات دارویی را به طور تخصصی به بیماران در بیمارستان ها ارائه دهند.

مرتضوی، رشته فارماسیوتیکس را رشته پر مخاطب بعدی دانست و تصریح کرد: اگر چه هر فرد می تواند در رشته های مختلف به صورت نامحدود انتخاب رشته کند اما برای مصاحبه فقط می تواند در دو رشته تعیین اولویت کند.

معاون دبیرخانه شورای آموزش داروسازی وزارت بهداشت، در پایان از اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد و گفت: کارنامه نهایی کلیه داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی طی ۱۰ روز آینده در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار خواهد گرفت و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت، آن را دریافت کنند.

آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی، برای نخستین بار در سال ۱۴۰۲ از آزمون های دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی جدا شد و به صورت مستقل برای پذیرش دانشجو در رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و نوتراسیوتیکس برگزار شده است.

کد خبر 6218088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha