به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان عصر سهشنبه در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه وقتی ما در موضع اقتدار و قدرت قرار داریم، نیازی به استفاده از ادبیات تهاجمی و تند نداریم، اظهار داشت: تلاش کردم در جریان برنامههای سفر به نیویورک، با ادبیات محترمانه و منطق مستدل و قوی از مواضع جمهوری اسلامی ایران دفاع کنم که مورد پذیرش و تأیید طرفهای مقابل نیز قرار گرفت؛ از عمق جان عاشق و متعهد به کشور و نظام هستم و هیچگاه در دفاع منطقی و مستدل از ایران کوتاهی نخواهم کرد.
رئیس جمهور با اشاره به دیدارها و گفتگوهای سیاسی و رسانهای خود در حاشیه حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تصریح کرد: بنده در تمام این دیدارها و گفتگوها از موضع عزت و اقتدار از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران سخن گفتم، چرا که شخصاً اعتقاد و باور عمیقی به مواضع نظام در دفاع از حق، عدالت و انصاف دارم.
پزشکیان با بیان اینکه موضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالمللی در دفاع از حق و عدالت، موضعی کاملاً قابل دفاع و افتخار است، افزود: اتفاقاً این کشورهای غربی، آمریکاییها و عمال آنها مثل رژیم صهیونیستی هستند که به خاطر عملکردشان در عرصه بینالمللی در موضع ضعف قرار دارند. در تمام دیدارها و گفتگوهایی که در آمریکا داشتم از مواضع کشورم در دفاع از حقوق مظلومین فلسطینی و لبنانی با قدرت دفاع کردم و اتفاقاً سران کشورهایی که با آنها دیدار میکردیم، خصوصاً کشورهای اروپایی مواضع ما را تأیید میکردند.
رئیس جمهور با اشاره به تجربه خود از مذاکرات دیپلماتیک در سفر به عراق تاکید کرد: استفاده از همه ابزارها در پیشبرد سیاست خارجی، دیپلماسی عمومی و همزبانی در ملاقاتها مؤثر است.
پزشکیان در ارتباط با شیوه انتخاب همکاران گفت: اساساً بنای بنده این است که اگر میشود کسی را در جمع یاران انقلاب و نظام حفظ کرد، نباید به بهانههای واهی او را طرد کنیم. ما حقیقتاً در عمل به دنبال وفاق هستیم و این را در انتخاب کابینه به وضوح به اثبات رساندیم و در انتخاب مدیران نیز همین رویکرد را دنبال میکنیم. ایران امروز ما با مشکلات جدی به خصوص در زمینه ناترازی انرژی و مالی مواجه است که جز با به خدمت گرفتن همه ظرفیتها، توان و افراد کارآمد و دلسوز قابل حل و فصل نیست، پس بیایید همه دست به دست هم دهیم و همه توجه و توان خود را در این مسیر صرف کنیم.
تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با قدردانی از رویکردها و اقدامات رئیس جمهور و دولت چهاردهم، به تشریح دیدگاهها و نظرات خود از جمله در زمینه دقت در رعایت رویکرد وفاق در انتخاب مدیران اجرایی، تسریع در تعیین تکلیف مدیران و جلوگیری از معطلی بیشتر دستگاههای اجرایی در انجام مأموریتها و مسئولیتهای خود، رسیدگی سریعتر به ناترازیها در حوزههای انرژی و آب و پیگیری جدیتر موضوع کشت فراسرزمینی پرداختند.
نظر شما