به گزارش خبرنگار مهر، پرویز دلاور عصر شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان سلامت علیرغم تمامی خدمات و اینکه بیش از ۷۰ درصد جمعیت هر شهر را تحت پوشش دارد مظلوم واقعشده است.
رئیس اداره بیمه سلامت قوچان با اشاره به اینکه این سازمان که بهصورت مستقل اما زیر نظر وزارت بهداشت در حال فعالیت است سه وظیفه اساسی بیمه گری، نظارت و ارزشیابی و رسیدگی به استاد تمام مؤسسات خصوصی و دولتی را دارد، تصریح کرد: در حال حاضر ۶۶ درصد جمعیت شهرستان قوچان تحت گوشش بیمه سلامت قرار دارند که مردم میتوانند در قالب یکی از صندوقهای کارمندی، همگانی، روستایی و سایر اقشار تحت پوشش قرار بگیرند.
وی بابیان اینکه دهکهای یک تا ۵ شامل بیمه رایگان بوده و هیچ هزینه برای تحت پوشش شدن پرداخت نمیکنند، گفت: برای دهک ۶ تا ۹ مبلغ پرداختی سالانه بسیار ناچیز بوده و برای دهک ۱۰ نیز در سال یکمیلیون تمان دریافت میشود.
دلاور افزود: دولت سیزدهم توجه ویژهای به صندوقهای حمایتی بیمهای داشت تا از این طریق قسمتی از هزینههای بالای بیماران خاص جبران شود.
رئیس اداره بیمه سلامت قوچان بالاترین جمعیت تحت پوشش قوچان در صندوقهای حمایتی را صندوق روستایی با ۶۱ هزار نفر دانست و اضافه کرد: دومین صندوق به لحاظ جمعیتی بیمه همگانی با ۳۵ هزار نفر و از آن به ترتیب بیمه کارمندی با ۱۰ هزار نفر و سایر اقشار با ۸ هزار نفر جمعیت قرار دارند.
وی تعداد بیماری خاص تحت پوشش این بیمه را ۱۲۹ مورد برشمرد و خاطرنشان کرد: از شهریور سال گذشته تاکنون بیش از ۷۰۰ میلیون تومان به بیماریهای خاص و صعبالعلاج این شهرستان کمک شده است صورت گرفته است که متأسفانه تعداد بیماران خاص در این شهرستان رو به افزایش بوده و از سال گذشته این روند افزایشی از ۱۸۰ نفر بود به ۱۹۵ نفر رسیده است.
دلاور بیماران دیالیزی و ام اس را با بیشترین تعداد در بیماریهای خاص شهرستان قوچان یادکرد و ادامه داد: یک مرکز دولتی و یک مرکز خصوصی در زمینه دیالیز در قوچان فعال هستند که به ۷۰ بیمار دیالیزی این شهرستان خدمات ارائه میکنند.
نظر شما