حجتالاسلام مهدی عطار در گفتگو با خبرنگار مهر، به جزئیات برگزاری رقابتهای علمی نخبگانی حوزههای علمیه پرداخت و اظهار کرد: این رقابتهای علمی برای پنجمین دوره و به میزبانی حوزه علمیه خراسان برگزار میشود.
به گفته وی، نخبگان حوزههای علمیه در این رویداد علمی در هفت عرصه ادبیات عرب، قرآن و حدیث، فقه، اصول، منطق، کلام اسلامی و فلسفه اسلامی با هم رقابت میکنند.
وی با بیان اینکه رقابتهای علمی نخبگانی حوزههای علمیه در سه مرحله اجرا میشود، افزود: مرحله اول این رویداد در روز هشتم آذرماه به صورت آزمون تستی در سامانه ال ام اس، مرحله دوم در روز ۲۵ بهمن ماه به طور آزمون حضوری کتبی و تشریحی در شهرهای مشهد و قم و مرحله نهایی اواخر فروردین سال آینده به صورت مصاحبه شفاهی برگزار میشود.
حجتالاسلام عطار اظهار کرد: این المپیاد علمی در دو بخش طلاب خراسانی و غیرخراسانی و در مقاطع سطح ۱، ۲ و ۳ به صورت آزمون علمی و در سطح ۴ به صورت حل مسأله پژوهشی برگزار میشود.
وی آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این المپیاد علمی را ۲۰ آبان ماه اعلام کرد و در مورد شرایط ثبتنام متقاضیان گفت: شرط سنی شرکت کنندگان کمتر از ۴۰ سال شامل متولدین مهرماه ۱۳۶۳ به بعد است و متقاضیان بر اساس علاقه و استعداد، حداکثر مجاز به شرکت در دو عرصه هستند.
وی با بیان اینکه امکان شرکت در رقابتهای علمی برای طلاب خواهر و برادر سراسر کشور فراهم است، به تشریح چهار شرط پایه تحصیلی برای شرکت در سطوح مختلف آزمون اشاره کرد و گفت: تمامی طلاب امکان شرکت در سطح خود و سطوح بالاتر از سطح خود را دارند. افرادی که اتمام پایه ۸ کتبی را داشته باشند امکان شرکت در رقابتهای سطح یک را ندارند. افرادی که اتمام پایه ۱۰ کتبی را داشته باشند امکان شرکت در رقابتهای سطح ۱ و ۲ را ندارند. افرادی که حضور بیش از سه سال خارج فقه و اصول را داشته باشند امکان شرکت در رقابتهای سطح ۳ را ندارند.
به گفته مدیر اجرایی رقابتهای علمی نخبگانی حوزههای علمیه مجموع جوایز نقدی برگزیدگان این رویداد علمی را بیش از ۳ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: متقاضیان از طریق پرتال طلبگی، بخش دورههای غیرتحصیلی میتوانند در این المپیاد علمی ثبتنام کنند.
نظر شما