به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر پنجشنبه در حاشیه آئین آغاز صید ماهیان استخوانی در مازندران سخت وزیان آور محسوب شدن شغل صیادی را از دغدغهها بیان کرد و گفت: وزارت تعاون وعده داده اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح را تأمین کند.
وی بابیان این میزان تولید آبزیان در سند امنیت غذایی ۲.۶ میلیون تن ترسیم شده است، گفت: این میزان در برنامه هفتم ۱.۸ میلیون تن برنامه ریزی شده است.
وی سهم آبزی پروری را ۹۵۰ هزار تن، سهم صید و صیادی را ۸۵۰ هزار تن در برنامه هفتم بیان کرد و گفت: در مأموریتهای ابلاغی مقام معظم رهبری علاوه بر توسعه سواحل مکران، سیاستهای ابلاغی توسعه دریامحور یکی از موضوعات اساسی و نقش آفرینی شیلات بوده است.
حسینی با بیان این که آبزی پروری سبب غنی سازی خاک و آب میشود، گفت: ضریب رشد آبزی پروری در کشور ۵.۸ درصد بود که میزان رشد آن در مازندران بالای ۶.۵ درصد و بالاتر از میانگین کشوری است.
رئیس سازمان شیلات ایران با عنوان این که کار شیلاتی تیمی و گروهی است، گفت: اگر محققان، بهره بردار و مدیران پای کار نیایند امکان تحول آفرینی وجود ندارد.
وی رشد و توسعه، حفظ پایداری را از جمله مؤلفهها ذکر کرد و گفت: ۷۰ درصد گونههای دریایی در دریای خزر کوچ رو هستند و بخش بهره بردار در شمال کشور و مازندران به عنوان یک الگو برای تکثیر و رهاسازی ماهیان نقش آفرینی کرده است.
حسینی گفت: اقتصاد دریا محور به مفهوم نگرش کلی کشور به سمت اقتصاد دریامحور است و خوداتکایی در حوزه آبزی پروری باید مدنظر قرار گیرد.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ضریب رشد آبزی پروری در جهان چهار درصد ولی در ایران ۵.۸ درصد است و برای تحقق برنامه باید به رشد هشت درصدی برسیم و برای تحقق آن باید
نظر شما