به گزارش خبرگزاری مهر، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان در سومین جلسه کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ از بروز رسانی نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات شهر تهران خبر داد و گفت: تعیین وظایف و مسئولیتهای مشخص سازمانهای تخصصی حوزه مدیریت بحران برای بروز رسانی مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران ضروری است.
وی با اشاره به اهمیت تعیین مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران افزود: تخلیه ایمن، بخشی از مرحله پاسخگویی و واکنش اضطراری در چرخه مدیریت بحران محسوب میشود که طی آن افراد یک منطقه یا محله که در معرض خطر قرار دارند یا حادثهای برای آنان رخ داده است، در نقاط ایمنی که از قبل تعیین و معرفی شده مستقر میشوند.
وی ادامه داد: با توجه به آنکه شهر پویا و در حال تغییر و تحول است، طبیعی است که به روز رسانی مراکز ایمن اضطراری شهر تهران به صورت مستمر انجام شود.
دکتر حمید خانکه رئیس کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ نیز در این نشست، به پنج محور اصلی در تخلیه اضطراری شامل تصمیمگیری، هشدار، انتخاب مسیرهای ایمن، اسکان و بازگشت اشاره کرد و خواستار تدوین پروتکلها و سناریوهای خاص برای کلانشهر تهران شد.
استاد دانشگاه علوم توان بخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به اهمیت طراحی مدلهای بومیسازیشده افزود: مدلهای بومی سازی شده بهمنظور ایجاد جامعهای مقاومتر و آمادهتر در برابر بحرانها در راستای بهبود فرآیند مدیریت بحران و افزایش آمادگی شهر تهران در مواقع اضطراری به شمار میآید.
نظر شما