علیرضا حیدری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برگزاری رویدادهای گردشگری با محوریت محصولات کشاورزی و صنایعدستی با هدف رونق در کسب و کار مردم انجام میشود.
وی با بیان اینکه ایران سرزمین آئینها و باورهایی است که ریشه در فرهنگ ایرانی اسلامی دارد، افزود: فرهنگ شکرگذاری از درگاه خداوند متعال برای برداشت محصول یک سنت حسنه است که در سراسر کشور برگزار میشود و هویت ایرانی اسلامی را به نمایش میگذارد.
فرماندار شهرستان پاوه تصریح کرد: جشنواره انار پاوه نیز جنبه شکرگذاری از پروردگار دارد و هم جشنی است برای افزونی و برکت مال کشاورزان است.
حیدری با بیان اینکه جشنواره انار پاوه با عنوان جشن هنارانه در سال ۹۷ در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است، گفت: امیدواریم با حفظ ارزشها بتوانیم به این رویدادها رونق بدهیم و کشاورزان عزیز شهرستان از آن بهرهمند شوند.
وی افزود: این جشنواره میکوشد با حفظ ارزشها و با رعایت فرهنگ منطقه این میراث گرانبها را زنده نگه دارد و همچنین به برندسازی محصول انار منطقه کمک کند.
فرماندار شهرستان پاوه در خاتمه گفت: در کنار جشنواره انار در پاوه ۶۰ غرفه دایر شد که تولید کنندگان محصولات خود را به مدت یک هفته به شکل مستقیم به مصرف کنندگان عرضه کنند.
نظر شما