به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی بهدانی صبح شنبه در نشست خبری اظهار کرد: زعفران با نام ایران آمیخته است و از این جهت همه ما نسبت به آن حساسیت ویژه ای داریم.
دبیر هفتمین همایش ملی زعفران بیان کرد: ما باید با تحقیقات علمی فراگیر بیشتر باید آن را آنگونه که شایسته است به جهانیان معرفی کنیم.
بهدانی ادامه داد: ما در ایران بیشترین سطح زیر کشت زعفران را داریم ولی آنگونه که است در حوزه مباحث علمی آن کار نکردهایم در حالی که شایسته است نسبت به موضوعات پژوهشی آن توجه داشته باشیم.
وی افزود: اگر میخواهیم زعفران را وارد زندگی مردم بکنیم باید نسبت به فرآوری این محصول جدی تر ورود داشته باشیم.
دبیر هفتمین جشنواره ملی زعفران اظهار کرد: خام فروشی ارزش افزوده اقتصادی را برای ما در حوزه محصول زعفران به ارمغان نخواهد یافت و از طرف دیگر ورود به حوزه فرآوری نیاز به اقدامات پژوهشی و علمی است.
بهدانی با اشاره به اینکه در دانشگاه بیرجند گروه تخصصی زعفران فعالیت دارد، یادآور شد: همچنان جای کار علمی و تحقیقاتی در زمینه این محصول مزیت دار استان وجود دارد.
وی گفت: همایش ملی زعفران ۲۳ و ۲۴ آبان ماه در دانشگاه بیرجند برگزار میشود تا چالشهای پیش روی تولید، فرآوری و بازار این محصول از بعد علمی بررسی شود.
دبیر هفتمین همایش ملی زعفران اظهار کرد: سه سال قبل در همایش قبلی زعفران تعداد مقالات ارسالی کمتر از ۷۰ مقاله بود ولی برای هفتمین همایش ملی زعفران ۲۶۴ مقاله به دبیرخانه رسید.
بهدانی با بیان اینکه در مجموع ۲۴۳ مقاله پذیرفته شده است، گفت: ۲۱ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۲۲ مقاله به صورت پوستر در همایش ارائه خواهند شد.
وی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که در حاشیه همایش، نمایشگاهی از محصولات شرکتهایی که در زمینه زعفران فعالیت میکنند، داشته باشیم.
نظر شما