به گزارش خبرنگار مهر، رضا درویشی بعد از ظهر چهارشنبه با بیان این مطلب در نشست هماهنگی این همایش ملی اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در میان دانشگاههای فرهنگیان سطح کشور قطب رشته زبان انگلیسی به شمار میرود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: در حال حاضر دانشجویانی از استانهای یزد، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و بوشهر مشغول به تحصیل در رشته آموزش زبان انگلیسی در این دانشگاه هستند.
درویشی بیان داشت: در سالیان گذشته این دانشگاه توانسته دو همایش کشوری بزرگ را در سطح ملی با حضور اساتید ممتاز بین المللی برگزار کند که استقبال از این همایشها کم نظیر بود.
وی خاطرنشان ساخت: همین موضوع رسالت ما را در برگزاری این همایش ملی سنگینتر میکند و در این زمینه نیازمند به کارگیری تمام امکانات و ظرفیتها برای برگزاری این رویداد علمی ملی هستیم.
درویشی تصریح کرد: امیدوارم که با توجه به تجارب موفق دانشگاه در برگزاری همایشها ی پیشین بتوانیم همایشی در خور نام دانشگاه برگزار کنیم و بایسته است که این همایش علمی در سطح کیفی بالایی برگزار شود.
در این نشست مولایی و منصوری نژاد اساتید گروه آموزشی رشته زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر به عنوان متولیان همایش و به نمایندگی از جامعه آموزش زبان دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر، به بیان و تشریح مطالب و محورهای حائز اهمیت همایش برای مسئولان مرتبط با این همایش پرداختند و هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هماهنگی بین اعضای اجرایی و مدیریتی همایش ملی آموزش زبان انگلیسی و همچنین، انجام برنامه ریزی های اصولی و دقیق به منظور اجرای هر چه بهتر و حرفهای تر همایش بیان کردند.
همچنین مولایی و منصوری نژاد از اساتید گروه آموزشی رشته زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر به بیان نکاتی در مورد سخنرانان اصلی و دیگر سخنرانان همایش پرداخته و در مورد موضوعاتی از قبیل مباحث مورد ارائه، زمانبندی ارائههای سخنرانان و همچنین چگونگی اجرایی کردن بخشهای مختلف سخنانی بیان داشتند.
در ادامه اعضای حاضر در این نشست نظرات و ایدههای خود را بیان داشته و هر یک از حاضرین در نشست با توجه به نقشی که داشتند، به بررسی نظرات دیگران و بیان پیشنهادات خود پرداختند.
در این نشست معاونین توسعه منابع و امور دانشجویی پردیسهای دانشگاه نیز با توجه به نقطه نظرات مسئولان علمی همایش، به بررسی کمیت و کیفیت امکانات آموزشی و زیر بنایی همایش پرداخته و با به کارگیری تجربیات پرشمار همایشهای قبلی، برنامه ریزی اصولی در این رابطه پیشنهاد کردند.
در حوزه اطلاع رسانی همایش نیز مباحثی در زمینه ویژگیهای مد نظر از یک پوستر استاندارد برای همایش، محتوایی که باید در پوسترها درج شود، رنگ بندی و طراحی پوسترها، ویژگیهایی که از یک وبسایت در زمینه همایش اینچنینی انتظار میرود و همینطور بخشهای اصلی وبسایت از هدر وبسایت گرفته تا سر بخشهای اصلی و فرعی وبسایت، مطرح شد.
در پایان این نشست موضوع دعوت از دبیران و معلمان زبان استان مطرح شد که در این رابطه، مسئولان علمی همایش، از هماهنگیهای لازم برای استقبال هر چه بیشتر دبیران و معلمین سطح استان برای شرکت در این همایش گفتند و راهکارهایی در این رابطه ارائه کردند.
نظر شما