به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین روحالله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در دهمین دوره توانمندسازی مدیران، کارشناسان و رابطان قرآنی در سازمان دارالقرآن الکریم اظهار کرد: افرادی که در حوزه قرآنی فعالیت دارند باید تبیین را به جد در دستور کار خود قرار دهند و در حقیقت همه علوم و فنون قرآنی مانند صوت، لحن، حفظ، تدبر و… باید در خدمت تبیین قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه روح تبیینگری در تمامی آیات قرآن کریم مشهود است، افزود: خداوند متعال در سوره یاسین میفرماید (اتَّبِعُوا مَنْ لَا یَسْأَلُکُمْ أَجْرًا وَ هُمْ مُهْتَدُونَ ﴿۲۱﴾ از کسانی پیروی کنید که پاداشی از شما نمیخواهند و آنان راه یافتهاند) که در این آیه دو ویژگی مبلغ موفق بیان شده که میتوان به کمک آن مبلغ موفق و غیرموفق را از یکدیگر تشخیص داد.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: در عرصه جهاد تبیین گاهی آبرو، عمر و سرمایه انسان از دست میرود؛ اما مهم این است که این فرد به وظیفه خود عمل کرده و به جهاد پرداخته است.
حجتالاسلام والمسلمین حریزاوی عنوان کرد: در اندیشه مقام معظم رهبری جهاد دارای دو ویژگی کلیدی است: اول اینکه همراه با سختی است و دوم اینکه مقابل دشمن انجام میشود. وی اضافه کرد: درحال حاضر جریان مبارک زندگی با آیهها به عنوان یک اقدام ارزشمند در سازمان دارالقرآن دنبال میشود و ارزش این طرح نیز از آن منظر است که انس جامعه با قرآن کریم را در جامعه افزایش میدهد.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنیبر اینکه بر تمامی افراد فرض است با تمامی امکانات خود در کنار مردم فلسطین و لبنان باشند، تصریح کرد: نکته مهم این است که از نظر فقهی بین فرض و واجب، تفاوت جدی وجود دارد. فرض است یعنی واجب بیقید و شرط است، اما تعبیر واجب شامل تقسیمبندی خاصی در فقه و اصول میشود.
حجتالاسلام والمسلمین حریزاوی یادآور شد: اجرای دقیق طرح زندگی با آیهها موجب تحقق فریضه جهادتبیین است، چراکه آیات آن نیز متناسب با شرایط روز مانند مقاومت، جهاد و… انتخاب شده است، درحال حاضر نیز کشور ایران درگیر یک جنگ گسترده با دشمنان است و همین امر لزوم تبیین آیات مرتبط با مقاومت و جهاد در جامعه را به خوبی نمایان میکند. از این روست که فعالان حوزه قرآنی باید اهتمام ویژه به برگزاری هرچه بهتر طرح زندگی با آیهها داشته باشند.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی ضمن تاکید بر احیای برخی از امور هنری و تمهیدی مانند تواشیح که تاحدودی کمرنگ شده است، افزود: ایجاد پایگاههای قرآنی در مساجد یکی از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب اسلامی طی دو سال گذشته بوده و تکلیفی برای همگی ما است و هر مسجدی باید دارای یک دارالقرآن فعال باشد. وجود دارالقرآن در مساجد بستری را فراهم میکند تا خدماتی مانند برگزاری کلاس حفظ، تجوید، ترتیل، صوت و تواشیح ارائه شود.
نظر شما