به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مصطفی حسینی در دیدار با کارکنان و تشکلهای شبکه تعاون روستایی استان روحیه تعاون، هم افزایی و همگرایی بین آحاد هر ملتی را از جمله موارد مهم موفقیت جوامع عنوان کرد و افزود: تعاونیهای روستایی بستر مناسبی برای انتفاع همگانی روستاییان از فعالیتهای تولیدی است.
وی به لزوم اطلاع رسانی و تبلیغ رسالتهای عامالمنفعه تعاون روستایی اشاره کرد و ادامه داد: تسهیلگری در رفع موانع پیش پای تعاونیها امر مهمی است و همه باید تلاش کنیم تا چنین موانعی رفع شود.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: تعاونیها به ویژه تعاونیهای روستایی از پیشرانهای توسعه کار جمعی و عمومی به شمار می آیند و تنها راه نجات مسائل اقتصادی کشور در گرو احیای امر تعاون و واسپاری امور مردم به خود مردم است.
مدیر تعاون روستایی زنجان نیز در این دیدار گفت: مجموعه تعاون روستایی با سبقه بیش از نیم قرن فعالیت در کشور با هدایت، حمایت و نظارت بر شبکه گسترده تعاونی روستایی اعم از تعاونی و اتحادیههای تعاونی روستایی، تولید روستایی، کشاورزی، زنان روستایی، اتاق اصناف کشاورزی و اتحادیههای تخصصی ذیل آن و کانون و انجمن خبرگان کشاورزی همواره در صدد تحقق حداکثری فرمایش مقام معظم رهبری و سایر مسئولین نظام در خصوص واگذاری امور مردم به خود مردم و پوشش حداکثری جریان مردمی سازی وظایف تصدی گری دولت به نفع مردم به ویژه روستاییان است.
عبدالله جعفری افزود: تقویت شبکه فراگیر و مردمی تعاونی روستایی و حمایت همه جانبه از ظرفیت و پتانسیل بالقوه و عظیم مردمی شبکه تعاونی روستایی موجب افزایش رفاه و رضایت مندی و برگشت مستقیم عایدات و درآمد ناشی از سود فعالیتهای بازرگانی تعاونی به جامعه روستایی میشود.
در این دیدار نمایندگان شماری از تشکلهای تعاونی لزوم بازنگری در برخی از قوانین و دستورالعملهای قدیمی حاکم، پرهیز از قیمت گذاری دستوری محصولات تولیدی، توجه بیشتر دولت به ظرفیت و پتانسیل بالای شبکه گسترده تعاون روستایی و در اولویت قراردادن اعطای تسهیلات کم بهره و سایر مشوقهای اقتصادی را از جمله راهکارهای تقویت شبکه تعاون روستایی عنوان کردند.
نظر شما