به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خانمحمدی صبح پنجشنبه در جریان سفر به کلات و آغاز عملیات ساخت یک آموزشگاه در روستای «طاهرآباد» این شهرستان، اظهار کرد: جمعآوری مدارس سنگی و کانکسی از اولویتهای سازمان نوسازی مدارس است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: در طرحی با مشارکت مردم، گروههای جهادی، خیران، مهندسان نوسازی، ادارات کل آموزش و پرورش، فرمانداری و دهیاری، همه در کنار هم به روستا آمده و برای برچیدن بساط این مدارس همکاری میکنند.
وی از مدارس سنگی به عنوان نوعی عارضه در حوزه آموزش یاد کرد که باید برچیده شود، افزود: به جای مدارس سنگی، مدارس ایمن و استاندارد، با بهرهمندی از فناوریهای نوین جایگزین میشوند.
خانمحمدی گفت: روستای طاهر آباد در خراسان رضوی، نقطه آغاز این الگو است، با این ویژگی که اجرای این طرح از پایین به بالا انجام میشود یعنی مردم روستا آمده اند، دهیاری، استانداری، فرمانداری، امام جمعه، اهالی روستا، مهندسان نوسازی و… همه در کنار هم قرار گرفته اند تا این کار را با قدرت به سرانجام برسانند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: در استان خراسان رضوی حدود ۳۱ مدرسه سنگی ناایمن شناسایی شده است که به ترتیب برچیده خواهند شد و الگویی که در اینجا پیاده میشود الگوی صنعتی سازی است و به سرعت این مدرسه تحویل دانش آموزان خواهد شد. این مدارس در برابر گرما و سرما عایق بوده و در برابر زلزله نیز ایمن هستند.
وی ادامه داد: امید است بتوانیم به سرعت مدارس ایمن را جایگزین این ۳۱ مدرسه کنیم و حدود هزار مدرسه از این دست در سطح کشور وجود دارد که در اولویت کاری سازمان قرار خواهند داشت.
خانمحمدی اظهار کرد: البته اجرای این برنامه در گرو تأمین اعتبار است، اما پیش بینی شده است عمده مدارس سنگی کشور تا مهر ۱۴۰۴ ساماندهی شود و در مورد برچیدن مدارس کانکسی با جمعیت دانش آموزی بیش از ۱۰ نفر هم به زودی خبرهای خوشی خواهیم داشت.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در برچیدن مدارس سنگی و کانکسی، علاوه بر خیران، بسیج و سپاه، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز به عنوان ۲ شریک راهبردی همیشه آموزش و پرورش، ما را یاری خواهند کرد.
نظر شما