به گزارش خبرگزاری مهر، تحکیم روابط و همکاریهای فرهنگی جهت ایجاد زیرساختهای ثمربخش و سازنده در زمینه دیپلماسی قرآنی از جمله گرامیداشت و پیوستن ایران به روز جهانی قرآن و همچنین، عضویت آستان حسینی در مجلس اعلای قرآنی جهان اسلام نیز در این دیدار مطرح شد.
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار، به تبیین ابعاد گوناگون نتایج و ثمرات دیپلماسی قرآنی پرداخت.
رئیس مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ با اشاره به نقش پیشران جمهوری اسلامی ایران در توسعه ادبیات نظری و عملی دیپلماسی قرآنی تصریح کرد: قرآن عظیمترین نعمت الهی است و در قدر و منزلت مقامی رفیعتر از سایر نعمتها دارد، زیرا متضمن بیان راههای سعادت است.
وی ادامه داد: خداوند تعلیم آن را پیشتر از سایر نعمتها ذکر کرده و حتی پیش از خلقت انس و جن، قرآن را برای تعلیم آنان نازل کرده است.
رئیس مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ افزود: خداوند، علم و فهم نسبت به انواع هدایتها و آنچه مربوط به احکام و شرایع بوده به انسان عطا کرده است.
ظرفیتهای قرآن و عمل به آن عامل اصلی وحدت امت اسلامی است
شیخ حسن المنصوری نیز، ضمن استقبال از گسترش همکاریهای قرآنی با مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ گفت: مکتب اسلام به عنوان جامعترین دین آسمانی، سبک زندگی قرآنی را به بشریت ارزانی میدهد.
وی ضمن تصریح بر استفاده از ظرفیتهای قرآن کریم و عمل به آن به عنوان عامل اصلی وحدت امت اسلامی بر زمینهسازی برای تولید ایدهها و روشهای نوین قرآنی و تبلیغی و به کارگیری آنها در برنامهها و فعالیتهای آموزشی و تبلیغی ترویجی تأکید کرد.
در ادامه، روابط دوجانبه مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز بینالمللی تبلیغی قرآنی عتبه حسینیه عراق، راههای همکاری در زمینه توسعه و تقویت دیپلماسی قرآنی و انعقاد یادداشت تفاهم همکاری بین کمیتههای مشترک دو نهاد به ویژه در امور قرآنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین، دو طرف بر اهمیت همکاری مشترک با هدف رشد و تعالی دیپلماسی قرآنی در عرصه بینلملل از طریق تبادل اطلاعات و تجربیات میان مراکز و چهرههای شاخص قرآنی دو کشور تأکید کردند.
نظر شما